Tujina, smučanje za otroke

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Živjo
grin1.gif

Zanima me, če kdo kaj ve za kakšno smučišče(najraje Avstrija), kjer imajo solidno ponudbo za otroke(vsaj kakšen smučarski trak 50m+ in sankaško progo, lahko pa jasno še kaj več), ter jasno, da se lahko tudi starši kaj nasmučajo.
Sam sem staknil Reisneralm. Je še kje kaj podobnega?

SPICEK

Pripravnik
2. nov 2007
183
13
18
Zdej ne vem kok daleč bi se ti peljal, ampak lahko pogledaš tole smučišče http://www.see.at. Sem bil pred tremi leti in lahko povem da to idealno družinsko smučišče, res pa je da je kr dolga vožnja do tja.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ma vožnja ni problem.
Gledam pa skico tega smučišča in vidim problem
wink-1.gif
Otroški del ni v dolini. Ko se otrok naveliča(kar je kadarkoli v rangu 30min do 4 ure) se ne moreš takoj spokati na toplo.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ma vožnja ni problem.

Glede na zapisano ... sam imam v mislih Ždiar na Slovaškem. Malce staromodna smučišča z urnimi kartami, zelo poceni za otroke dobro smučat navadit, medtem jih dobesedno lahko iz tople koče spremljaš. Obenem se lahko tudi sam nasmučaš, če ti paše. V ponudbi imajo tudi terme, bližnje Poljske Zakopane, odlično kulinariko,...

Ni pa to na nivoju Slovenije, kaj šele Avstrije. Se pa strošek za gorivo hitro povrne. Ljudje zelo prijazni in komaj čakam, da se vrnem.

SPICEK

Pripravnik
2. nov 2007
183
13
18
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ma vožnja ni problem.
Gledam pa skico tega smučišča in vidim problem
wink-1.gif
Otroški del ni v dolini. Ko se otrok naveliča(kar je kadarkoli v rangu 30min do 4 ure) se ne moreš takoj spokati na toplo.
Ko se otrok naveliča je zraven otroške proge vrtec v katerega ga lahko daš
wink-1.gif