Tujina :MMS DA ostalo NE...?

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Ali je možno v tujini (Hrvaška) dobivati mmse ,vse ostalo pa ustaviti,kar se nonstop sinhronizira,,,Lani sem za internet na X10 dobil 60 eur samo interneta,,pa sploh nisem bil gor:-((((((((((((
uf-1.gif

Letos imam Samsung S in Android 2.3.4......

Hvala za pomoč

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
V "Mobile Network Settings" imaš opcijo "Connect to data services when roaming". To izklopiš, pa ti podatki prek tujega omrežja nebodo leteli. Na žalost pa tudi MMS-i ne.
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Ne gre! Sicer pa good luck. Jaz na tvojem mestu sploh nebi mel simke not.
evil.gif
hysterical-1.gif

Sam je pa jeb.a, če ne zaupaš aparatu, da ne bo nečesa uporabljal v roamingu.
grin1.gif

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
A je dovolj če dam kjukico ven iz Podatkovno gostovanje ,ali moram dati tudi iz Uporabi paketni prenos?

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
če imaš galaxy S si dej dol APNdroid aplikacijo pa boš mel problem rešen, tam notri maš funkcijo, ki ti izklopi prenos podatkov stem da mmse lahko dobivaš, sem imel isti telefon in isto aplikacijo
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
če imaš galaxy S si dej dol APNdroid aplikacijo pa boš mel problem rešen, tam notri maš funkcijo, ki ti izklopi prenos podatkov stem da mmse lahko dobivaš, sem imel isti telefon in isto aplikacijo
smile-1.gif
to sem tudi sam mislil napisat. Vrjetno pa je potrebno v nastavitvah še dodat kljukico, da dovoliš data v roamingu
jst imam na na namizju še widget za vklop neta in do sedaj se mi še ni zgodilo, da bi mi telefon kaj sam prenašal.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Če ima vsaj froyota gor a ni dovolj, da prtisne power tipko, se mu prikaže meni iz iz njega izbere "podatkovna povezava neaktivna"
smile-1.gif

Seveda mms-i no go.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kak je na samsungu ne vem. Imam htc desire. Klik na power tipko zaklene telefon, daljši pritisk pa res prikaže meni, kjer lahko vklopim/izklopim net. Sam to je men tečno:/ Prvo sovražim fizične tipke, drugo pa je potrebno dolgo tiščat:) Widget na namizju velik prej klofnem:)