za 3-4 jurje najmanj kar pričakujem je, da boš znal povedati, pod kakimi pogoji lahko državljan južne koreje kupi nepremičnino pri nas (fizična oseba, d.o.o., ...)Citat:
Uporabnik zino pravi:
za tiste 3-4 jurje provizije se komot jaz ponudim, mi nena gnar smrdi, ravno toliko smo letos prihranili ko sem sam kupoval stanovanje brez agencije
papirologije je pa bilo za 5 ur, pa dva dni letanja
Citat:
Uporabnik zino pravi:
za tiste 3-4 jurje provizije se komot jaz ponudim, mi nena gnar smrdi, ravno toliko smo letos prihranili ko sem sam kupoval stanovanje brez agencije
papirologije je pa bilo za 5 ur, pa dva dni letanja
Citat:
Uporabnik sass pravi:
lej, človeku jaz ne mislim iskati nepremičnin po LJ, niti mu ne želim urejati papirjev, to naj mu naredi neka agencija., ki je za to usposobljena in bo za to tudi plačana. zato pa mu ne bi rad predlagal prve, ki jo naje google, ampak me zanima, če mi zna kdo priporočiti kako, ki ni ravno one-man-band in ima izkušnje s prodajo nepremičnin tujcem.
nikoli nisem razumel ljudi, ki so se oglašali v neki temi, čeprav niso imeli neč pametnega za povedat, ampak so bluzili o nečem irelevantnim. bil sem na obisku pri korejcu, mu opisal lepote naše dežele in ga napalil, naj si kupi stanovanje še v LJ. če bo kaj iz tega in bo res prišel v slovenijo, bom zdaj vedel, kam ga napotit naprej. če pa se bo malo ohladil in ugotovil, da ne potrebuje še enega stanovanja v evropskih prestolnicah, pa tudi nobene škode.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
lej, človeku jaz ne mislim iskati nepremičnin po LJ, niti mu ne želim urejati papirjev, to naj mu naredi neka agencija., ki je za to usposobljena in bo za to tudi plačana. zato pa mu ne bi rad predlagal prve, ki jo naje google, ampak me zanima, če mi zna kdo priporočiti kako, ki ni ravno one-man-band in ima izkušnje s prodajo nepremičnin tujcem.
Jaz ti nekaj drugega govorim ti pa se že v štartu "zaletavaš". Bom poskusil drugače, iščem matičarja, iščem primeren prostor za poroko, iščem text za domiselna vabila za svate ampak hudič... nimam še neveste.