Tui na masaža

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Je mogoče že kdo bil na tej masaži v Ljubljani in kako se mu je zdelo? Rabil bi za darilo pa bi se prej rad malo prepričal, da ne bom podaril kakšnega slabega maserja.
smile-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Pri BREZI (v siski blizu kine mojca) ne mores faliti darilnega bona za masazo....

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Jaz hodim vsak mesec na to masažo. Super zadeva...meni osebno dosti bolj OK kot klasična športna masaža (tam so tako grobi, da me vse boli!!)
evil.gif

Priporočam...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja moja maserka Tui-na masaže je mal bližje, okolica LJ, sam nima kakih darilnih bonov. Modelka dela doma ima vse žive tečaje in dobr zmasira
smile-1.gif
Drugač maš pa velik izbire naprimer tole sem takoj našla massage massage

majč

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sej tole sem vse našel, ampak rabil bi bolj izkušnje, ker gre za darilo. Bom zgleda moral nekaj na blef vzet. Hvala vseeno!

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja moja maserka Tui-na masaže je mal bližje, okolica LJ, sam nima kakih darilnih bonov. Modelka dela doma ima vse žive tečaje in dobr zmasira
smile-1.gif
Drugač maš pa velik izbire naprimer tole sem takoj našla massage massage

majč

Saj ni potrebno, da ima ona točno neke natiskane darilne bone!

Jaz sem moji maserki dala denar za eno masažo, ji povedala, da je to darilo... sama pa sem doma naredila tak smešen "kao darilni bon" in ga dala za roj.dan.
Vse skupaj je izpadlo bolje, kot vsak natiskan bon...saj sem se sama malo potrudila zraven.