Tudi Gašpar Gašpar Mišič črnograditelj?

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Tudi Gašpar Gašpar Mišič črnograditelj?A tako so delale "pridne "roke
hysterical-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja, pa ob jajca bo, bla bla bla.... nč novega... pejt v politiko smetit.

Ha ha kaj si mislil s tem ? To ni spam to so resne zadeve, je pa zoperno ker je eden tvojih, obtožbe v prispevku so pa konkretne... Še bolj zaskrbljujoče pa je da se ni zgodilo nič kljub odločbam inšpektorjev datiranimi z letnico 1999, aja takrat je bil na oblasti JJ pa je posegal v delo državnih organov
hysterical-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja, pa ob jajca bo, bla bla bla.... nč novega... pejt v politiko smetit.

Ha ha kaj si mislil s tem ? To ni spam to so resne zadeve, je pa zoperno ker je eden tvojih, obtožbe v prispevku so pa konkretne... Še bolj zaskrbljujoče pa je da se ni zgodilo nič kljub odločbam inšpektorjev datiranimi z letnico 1999, aja takrat je bil na oblasti JJ pa je posegal v delo državnih organov
hysterical-1.gif

Ma ne me je.bat. Pred 15 leti napravil nadzidek na bajti. Najdite kaj resnega, ne se obešat na mušji drek.
stupid-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Musji drek ja. Policaj se na vsak misji drek obes,pa baba na salterju obcine tud recimo....tko da ne o musjem dreku.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Zakaj? Naj prasce lovijo na vsem. Potem se spregleda malo tam malo tam in tako se premikajo meje legalnega.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aha, torej po novem lahko politiki po tvoje kršijo zakone, ampak samo, če so ti politiki 'naši'?

Rahlo dvomim, da je bil leta 1999 GGM politik.
bonk.gif
Za kršenje zakonov pa raje glej svoje. Aja, trsko v drugem očesu vidiš, bruna v svojem pa ne, jelde?

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
aha, razumeeeeeem...lahko delajo karkoli, če je bilo to preden so šli v politiko...lahko goljufajo, lažejo, kradejo, samo ne smejop več, ko gredo v politiko...
bonk.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Raje se spravi na svojega preprodajalca orožja! Aja, je vse zastaralo. Prizidek pred 15 leti pa ni, a ne? To je kot umor ali genocid.
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ni fora v tem ali zastara ali ne, ampak v poštenju politika. ampak ja, imaš prav, če je zastaralo in nekdo v času, ko je naredil svinjarijo, še ni il politik, se to ne sme upoštevati. Saj mogoæe je pa nedolžen M, ana, ampak sedaj je govora o principu

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aha, razumeeeeeem...lahko delajo karkoli, če je bilo to preden so šli v politiko...lahko goljufajo, lažejo, kradejo, samo ne smejop več, ko gredo v politiko...
bonk.gif
Hijena dlako menja, nature pa ne
evil.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ni fora v tem ali zastara ali ne, ampak v poštenju
Ta beseda je kvazilevakom neznana. Poskusi uporabiti neko sopomenko. Ali nariši...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kot otrok sem v trgovini enkrat ukradel čokoladko Životinjsko carstvo. Ali sem še primeren za politika, ali sem se zaje.bal doživljensko.
confused-1.gif

pipo

Majstr
19. mar 2008
931
444
63
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kot otrok sem v trgovini enkrat ukradel čokoladko Životinjsko carstvo. Ali sem še primeren za politika, ali sem se zaje.bal doživljensko.
confused-1.gif

zaje.bal
smirk-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
confused-1.gif

zaje.bal
smirk-1.gif

Zajebal, ker nisi cele škatle. Bi bil sedaj že premier.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
confused-1.gif
Če naši, je OK.

Če pa komu še vedno ni jasno, pa probamo stvar relativizirati.

sajjepreprosto.press

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.348
9.586
113
EU
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
confused-1.gif

zaje.bal
smirk-1.gif

Zajebal, ker nisi cele škatle. Bi bil sedaj že premier.

Zajebal, ker nisi cele trgovine. Sedaj bi bil Merkator tvoj
evil.gif