Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja, pa ob jajca bo, bla bla bla.... nč novega... pejt v politiko smetit.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ja, pa ob jajca bo, bla bla bla.... nč novega... pejt v politiko smetit.
Ha ha kaj si mislil s tem ? To ni spam to so resne zadeve, je pa zoperno ker je eden tvojih, obtožbe v prispevku so pa konkretne... Še bolj zaskrbljujoče pa je da se ni zgodilo nič kljub odločbam inšpektorjev datiranimi z letnico 1999, aja takrat je bil na oblasti JJ pa je posegal v delo državnih organov
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aha, torej po novem lahko politiki po tvoje kršijo zakone, ampak samo, če so ti politiki 'naši'?
Hijena dlako menja, nature pa neCitat:
Uporabnik stieber pravi:
aha, razumeeeeeem...lahko delajo karkoli, če je bilo to preden so šli v politiko...lahko goljufajo, lažejo, kradejo, samo ne smejop več, ko gredo v politiko...
Ta beseda je kvazilevakom neznana. Poskusi uporabiti neko sopomenko. Ali nariši...Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ni fora v tem ali zastara ali ne, ampak v poštenju
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kot otrok sem v trgovini enkrat ukradel čokoladko Životinjsko carstvo. Ali sem še primeren za politika, ali sem se zaje.bal doživljensko.
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kot otrok sem v trgovini enkrat ukradel čokoladko Životinjsko carstvo. Ali sem še primeren za politika, ali sem se zaje.bal doživljensko.
zaje.bal
Če naši, je OK.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
zaje.bal
Zajebal, ker nisi cele škatle. Bi bil sedaj že premier.