TS optika in CATV

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Pozdravljeni,

pri starših so naročili siol optiko + iptel + catv.

Ker se ne spoznajo ravno na opremo in bo seveda "vzdrževanje" v moji domeni, me zanima, kakšno opremo TS pri priklopu da.
Rabil pa bi podatek zelo hitro, saj pridejo priklopiti že jutri in moram preveriti, kako bi šla napeljava najbolj racionalno
cool-1.gif

Hvala za odgovor.

lp

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.719
6.114
113
blizu močvirne prestolnice
Pri nas je bilo tako, najprej so bosanci kopali, nato so trije Telekomovci vlekli optiko do omarice, potem so štirje Telekomovci vlekli po bajti, na koncu je prišel še en priklopiti, imam pa trio kabelska, brez IPTV, po mojem je za starše zakon, imaš 115 programov, 20/20 internet ter telefon za vse skupaj tam okoli 47 evrov.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri nas je bilo tako, najprej so bosanci kopali, nato so trije Telekomovci vlekli optiko do omarice, potem so štirje Telekomovci vlekli po bajti, na koncu je prišel še en priklopiti, imam pa trio kabelska, brez IPTV, po mojem je za starše zakon, imaš 115 programov, 20/20 internet ter telefon za vse skupaj tam okoli 47 evrov.

Izklop in kabel v hiši je že (vsaj iz stene ven štrli
evil.gif
), jutri naj bi prišli samo še narediti finale :D

Kakšna je pa oprema
smile-1.gif
?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.719
6.114
113
blizu močvirne prestolnice
Imaš dve škatli, samo ne bo hiša še priklopljena, vsaj pri nas smo morali čakati mesec dni preden je zadnji mojster prinesel škatli in priklopil.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
821
394
63
Ena škatla je modem za internet in telefonijo, druga pa je modem za kabelsko, iz katerega gre po koaksialcu ven analogni signal za televizijo. Lahko ga priklopiš kar na obstoječo kabelsko napeljavo po hiši, če jo imaš seveda.