Tržni delež Q2 2012

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
forum070001.png

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
poglej še finančne rezultate... rast dobička iz 2010 na 2011 za 20%, q1 2012 v primerjavi s q1 2012 je EBITDA višja za skoraj 20%... ni vse v številu uporabnikov. Dosti bolj je pomembna kvaliteta teh uporabnikov - redna plačila, ARPU,...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Simobil že kar nekaj let ni več operater, kateri bi nudil najnižje cene na račun rasti, recimo trenutno je to Tušmobil.

Simobil je postal "resen" operater in sedaj dela na dobičku in utrjevanju položaja, čas je da krava vrne nekaj mleka
smile-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Simobil že kar nekaj let ni več operater, kateri bi nudil najnižje cene na račun rasti, recimo trenutno je to Tušmobil.

Simobil je postal "resen" operater in sedaj dela na dobičku in utrjevanju položaja, čas je da krava vrne nekaj mleka
smile-1.gif

Uporabniki si še zmeraj lahko nadejajo nižjih cen, dvomim, da se bo lahko utrjevanja položaja, dalo kar tako izvajati. Konkurenca niti pod razno ne spi in mislim, da se bo rdeči medved kmalu zbudil iz zimskega spanja, čeprav prihaja jesen
wink-1.gif

Lp.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Če bi pa v Simobilu malo več namenili za kvaliteto omrežja, ne pa toliko v marketing, bi imeli visoko rast. Vedno več je nezadovoljnih uporabnikov.

Kaj pa prehodi? Je kje ta podatek?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

smile-1.gif

Uporabniki si še zmeraj lahko nadejajo nižjih cen, dvomim, da se bo lahko utrjevanja položaja, dalo kar tako izvajati. Konkurenca niti pod razno ne spi in mislim, da se bo rdeči medved kmalu zbudil iz zimskega spanja, čeprav prihaja jesen
wink-1.gif

Lp.

Kaj imaš v mislih z rdečim medvedom? Kaj se nam obeta? Upam, da bodo res "zaropotali" na našem trgu!
smile-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Če bi pa v Simobilu malo več namenili za kvaliteto omrežja, ne pa toliko v marketing, bi imeli visoko rast. Vedno več je nezadovoljnih uporabnikov.

Kaj pa prehodi? Je kje ta podatek?

Zamenjaj telefon! Resno! Jaz imam doma relativno švoh Simobil signal, pogost sem v Trzinski coni in dostikrat na poti Lj-MB.
Ko sem imel Nokio E66 sem bil doma pogosto nedosegljiv, med tomačevskim rondojem in naslednjim križiščem mi je vedno vrglo ven, na poti od LJ do MB sem recimo ene 4x ponovno klical ker mi je vrglo ven. No nato so se v firmi odločili da gremo na BlackBerry ali Android, ker mi za telefon ni dajati nekih evrov se dobil BB unga za 1eur pri poslovnem paketu in problemi so izginili.

Doma sem vedno dosegljivi in na poti med LJ in MB vesel pričam. Če bi vprašal prej bi reku da to ni mogoče.

Ps: nisem nek mobilni ekspert ampak res zamenjava telefona je bila pri meni kot noč in dan.In ne delam reklame nikokmur in tudi za druge telefone in znamke ne vem kako je.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Glavno da Mobitel lepo pada, sicer še za moje pojme vedno prepočasi, ampak nekje 40.000 na leto manj pa se tudi nekje mora poznati, letos bo ziher taka suma, če je že sedaj -20.700.

Ljudje so se pač začeli obnašati kot potrošniki in iskati cenejšo rešitev.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

smile-1.gif

wink-1.gif

Lp.

Kaj imaš v mislih z rdečim medvedom? Kaj se nam obeta? Upam, da bodo res "zaropotali" na našem trgu!
smile-1.gif

vsako leto isto, pol pa dajo ven "petko" al pa kaj takega
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Najbrž si dobil berija, ki nima 3g omrežja in si celoten čas na edge. Telefon ne preklaplja med omrežji, zato si dosegljiv.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ljudje so se pač začeli obnašati kot potrošniki in iskati cenejšo rešitev.
Mah ja. Mobitel ima zaradi visokega tržnega deleža nižji ARPU in UVK/APEK mu dihata za vrat. Telekom skuša dvigniti profitabilnost, prednost nižjega tržnega deleža pa je manj nadlegovanja s strani največjega lastnika.