Trpinčenje otrok v vrtcu v Kamniku

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Ok da se to dogaja mojemu otroku, ne bi bla SAMO kazenska ovadba še kaj drugega
10.gif

Klik

Upam da kdo iz alterja ni imel otrok not ... sicer pa če je kdo imel zakaj se ne napiše kar imen vzgojitelic ?

lp Avi

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
nek zaseben vrtec v kamniku... je pisalo...
zarja? neko tako ime?
aja, da naj bi vgojiteljici otroke zapirale na balon pa zavezovale z lepilim trakom.

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas

Da se še ti ne spomnejo umaknt članka:

Policija za MMC: Preiskali bomo dogodke v vrtcu v Kamniku
V vrtcu Zarja v Kamniku otrokom na usta lepili lepilne trakove?
8. april 2013 ob 10:48
Ljubljana - MMC RTV SLO

V kamniškem vrtcu Zarja naj bi vzgojiteljica in njena pomočnica trpinčili otroke, stare tri in štiri leta, poročajo mediji.

V mrazu naj bi otroke zapirali na balkon, večkrat pa naj bi jim z lepilnim trakom tudi prelepili usta, je za Radio Center povedal eden izmed staršev, ki se ne želi izpostavljati v javnosti. Otroci naj bi staršem zaupali, kaj se dogaja v vrtcu, ti pa so odšli do ravnateljice.

Policija bo preiskala dogodke v vrtcu
"Dogodek ima znake uradno pregonljivega kaznivega dejanja, zato bodo policisti in kriminalisti navedbe preverili in izvedli ukrepe v skladu z danimi pooblastili," so za MMC sporočili iz policijske uprave Ljubljana, ki pa po dozdajšnjem preverjanju o tem ni bila obveščena.

Vzgojiteljica in pomočnica sami dali odpoved?
Vzgojiteljica in pomočnica naj bi ravnateljici zasebnega kamniškega vrtca Zarja Jelki Golob priznali neprimerno ravnanje z otroki. "Kolegici sta se po razgovorih, ki smo jih imeli, odločili, da sami podata odpoved, v tem kontekstu pa je zgodba za vrtec Zarja končana," je pojasnila ravnateljica Jelka Golob. Kot so v vrtcu pojasnili za MMC, je ravnateljica trenutno na sestanku, takoj ko bo mogoče, jo bomo zaprosili za dodatna pojasnila.

Več sledi.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.089
6.297
113
Ok... iz druge roke povem nekaj....

Froci so danes takoooo razvajeni in nevzgojeni, da je katastrofa. Zato se ne čudim da se kaj takega dogaja. Pa ne mi rečt zopet kako je vzgojiteljica nesposobna, ker si ne znate predtavljat kaj so eni froci sposobni skupaj spravit. Od grizenja, tepenja, pluvanja, krampanja in vsesplošne neubogljivosti. Ko te par takih pol leta že v glavo =be, se ti enega dneva spipa in pri vzgojnovarstvenem procesu vzogiteljica takega norca enostavno postavi na hladno, da se umiri. Seveda starši zverinskega divjaka pa takoj na policijo.

Pa kaj mislite, da je vzgojiteljici dolgčas, in iz hobija trpinči otroke. Malo mogen. Potrebno je gledat vzrok in ne posledico.

Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Samo dvomim, da so samo v Zarji taki hudi primerki. Ali hočeš povedat, da se to povsod dogaja, samo ni še prišlo na dan?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
pustimo, kaj je biilo v dotičnem primeru, ker ne vem in ne bi prehitro sodila. Ampak hipotetično, zakaj se neka vzgojiteljica zateče k takemu vzgojnemu ukrepu - ker se ne sme dati več eno čez rit? Mislim, do neke mere se strinjam z MrDacotom - kako so (ne)vzgojeni danes mulci, da popizdiš in jaz močno verjamem v korenček in tudi palčko, ampak primeren izbor palčke pa tole ni. Mislim, da meni mali doma potoži, da je dobil eno čez rit, se bom prekleto pozanimala zakaj, če upravičeno, jo bo pa še od mene. Da pa pride domov pa reče, da je z zlimanimi usti na balkonu sredi zime stal, me pa sploh ne zanima, kaj je bilo...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ok... iz druge roke povem nekaj....

Froci so danes takoooo razvajeni in nevzgojeni, da je katastrofa. Zato se ne čudim da se kaj takega dogaja. Pa ne mi rečt zopet kako je vzgojiteljica nesposobna, ker si ne znate predtavljat kaj so eni froci sposobni skupaj spravit. Od grizenja, tepenja, pluvanja, krampanja in vsesplošne neubogljivosti. Ko te par takih pol leta že v glavo =be, se ti enega dneva spipa in pri vzgojnovarstvenem procesu vzogiteljica takega norca enostavno postavi na hladno, da se umiri. Seveda starši zverinskega divjaka pa takoj na policijo.

Pa kaj mislite, da je vzgojiteljici dolgčas, in iz hobija trpinči otroke. Malo mogen. Potrebno je gledat vzrok in ne posledico.

Otroci razvajenih staršev in imaš to kar je.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Predvidevam, da nimaš otrok.... ČE sta babi nesposobni, imata slabe živce,.... naj se zaposlita v JU. Ali pa domov pred televizijo. Me zanima, kaj bi napisal/storil, ČE bi bil tvoj otrok med njimi. Aja, tvoj bi bil extra vzgojen in ne bi bilo potrebe po čem takem.... Kaj pa, če bi bil malo bolj štorast? Pa mu pada po tleh, koga spotakne,... bi ga zavezal za radiator?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.089
6.297
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Predvidevam, da nimaš otrok.... ČE sta babi nesposobni, imata slabe živce,.... naj se zaposlita v JU. Ali pa domov pred televizijo. Me zanima, kaj bi napisal/storil, ČE bi bil tvoj otrok med njimi. Aja, tvoj bi bil extra vzgojen in ne bi bilo potrebe po čem takem.... Kaj pa, če bi bil malo bolj štorast? Pa mu pada po tleh, koga spotakne,... bi ga zavezal za radiator?

Imam otroka. In ja... ukrepi morajo bit. Pa prosim ne svojo nesposobnost vzagajanja prelagat na vzgojiteljicE. Moj je kolko tolko vzgojen in ve kaj lahko in kaj ne. Če bo pa pizdarije delal, jih bo pa dobil tako okoli kepe tako da mu naslednjič na pamet ne bo prišlo kaj takega. Sem pristaš trde vzgoje in ne demokratične, kjer starši prosijo otroka naj naredi to ali oni. NE, froc je froc in bo ubogal to kar jaz rečem in ne to kar bo njemu tisti trenutek rojilo po glavi.

Pa ne pametujte preveč ker poznam mularijo iz vrtca. Še sami starši se jih bojijo. Saj ne trdim da so vsi taki, ampak tam 20% je takih, da bi jih komot lahko poslal v Sibirijo med medvede, pa še tam ne vem če nebi medoti prej pobegnili iz rejona.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ko sem še imel otroka v vrtcu vzgojiteljica enmu ni dala malice, ker bil poreden.

Da ti vidiš, kak halo so dvignili starši.
bonk.gif