Trojni izpis hišnih številk

marjan3

Zelenc'
2. nov 2008
3
0
1
popravljen naslov, ki je bil pisan z velikimi

lp, na vseh garminovih napravah so hišne številka podvojene ali potrojene. Npr. iška loka 1 se mi izpiše 3x. Ne bi me motilo, če bi te vsi izpisi pripeljali do hiše, vendar te recimo pripelje samo prvi ??? ostala dva pa te peljeta mimo hiše, kje bi bi bil cilj ne vem Ali ima kdo rešitev za to oziroma sploh obstaja. Na garminovo stran sem že pisal (pred 1 letom), pa so mi odgovorili, da se teh težav zavedajo in upajo, da bo to kmalu odpravljeno, vendar po več kot enem letu napaka še ni odpravljena. Za odgovor bi bil hvaležen.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Njim piši, ne sem. Mi nismo odgovorni za izdelavo karte in napake.
Tudi rešitve ni.

2. okt 2007
3.803
2.283
113
To se dogaja tam, kjer so zraven številk črke. Garmin pa ne pozna in niti ne moreš vnašat črk zraven hišnih številk.
Recimo Ulica xx, 10, Ulica xx 10A, Ulica xx 10B,..... in to vse pokaže kot eno številko 3-krat.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, nekaj v tej smeri se trudijo proizvajalci karte SCG Route, ki pozna tudi številke pri ulicah.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik haloski_pepek pravi:
To se dogaja tam, kjer so zraven številk črke. Garmin pa ne pozna in niti ne moreš vnašat črk zraven hišnih številk.
Recimo Ulica xx, 10, Ulica xx 10A, Ulica xx 10B,..... in to vse pokaže kot eno številko 3-krat.

Žal tudi tam, kjer ni dodanih črk hišnim številkam pokaže več lokacij za eno in isto številko razmetano po celi vasi. Ta napaka je pogostejša na področju, kjer ni ulic (vas).
Ko sem Garminu pisal o tem problemu, so mi odgovorili, da primere poznajo, da jih rešujejo. Da pa lahko napravo vrnem če želim.
Pozneje mi na pisanje o tem problemu niso več odgovorili.