trojanaspx.js.win32.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
torej, nekje sem fasal ta trojan, ki izgleda tako, da spodaj v task baru naredi klicaj kot windowsi in tisti ščit od wins firewalla, da imaš ta trojan, pa da ti nekdo krade passworde, in ko klikneš na mehurček že inštalira sranje in sicer nek AnVi antivirus, ki ga moraš seveda plačat, preden ti bo zadevo pobrisalo
rolleyes-1.gif

sicer sem zadevo pobrisal, vendar še vedno te balončke dela, google najde neko sranje od kasperskya, ki naj bi vse zrihtalo, pa je v prvem skenu sicer našel en file, ki sem ga dal zbrisat, pa po rebootu sistema še vedno isto sranje

zdaj sem zloadal na hitro en avast! pro antivirus, ki mi trenutno (zelo počasi) skenira c:\windows, kjer naj bi ta trojan tudi bil.

če pa le-ta ne bo našel ničesar sem pa zmrznil...

problem je v tem, da niti v procesih v task managerju ne najdem procesa, ki bi ga lahko ugasnil, tako kot piše na straneh, ki jih izpljune google

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
win 7 v eni uri pa res:)
pomaga tko, da ponavad pc začne delat mal hitrej pa virusov se znebiš:)

novi trojanci so kr oreng zaj... Če ga jst še kdaj dobim, in če v eni uri ne rešim, grem rajš sistem na novo postavljat.
Sem se s tazadnjim predolgo jeba...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
V tem času, ki si ga porabil za neuspešno odstranjevanje sranja, bi sistem že na novo naložil.

v pol ure? in pomagalo bo kako?
Pol ure? Po tvojem postu sodeč sem mislil, da se hecaš že vsaj nekaj ur.

Kakorkoli - pri meni je ena ura merilo, ko se odločim za format c:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
torej, nekje sem fasal ta trojan, ki izgleda tako, da spodaj v task baru naredi klicaj kot windowsi in tisti ščit od wins firewalla, da imaš ta trojan, pa da ti nekdo krade passworde, in ko klikneš na mehurček že inštalira sranje in sicer nek AnVi antivirus,
Poglej točno kak se imenuje, potem pa poguglaj "how to remove AnViKarkoli antivirus".