Torej mojo drago bi rad presenetil z enim kul potovanjem ali počitnicami za en teden v avgustu. Budget je max. 500€ na osebo. Leti se lahko iz LJ, ZG, Trsta, Graza (do letališča bova imela prevoz, tako da to se ne šteje v budget).. lahko je backpack po hostlih ali pa kakšna 'last minute' destinacija npr. kakšen otok in potem tam s skuterjem okoli..
Gledal sem, da za dobrih 350€ že dobiš let iz LJ na enega od grških otokov in nočitev z zajtrkom.. se potem dol pride čez s 150€ na osebo za 6 dni? Vem, da ne bova pičila luksuza, tega tudi ne rabiva.. ampak da je dovolj za rentanje skuterja in hrano pa kakšno pijačo sem in tja?
Vem, da vas je tukaj veliko popotnikov/počitnikarjev, ki mi lahko svetujete s prve roke.
Gledal sem, da za dobrih 350€ že dobiš let iz LJ na enega od grških otokov in nočitev z zajtrkom.. se potem dol pride čez s 150€ na osebo za 6 dni? Vem, da ne bova pičila luksuza, tega tudi ne rabiva.. ampak da je dovolj za rentanje skuterja in hrano pa kakšno pijačo sem in tja?
Vem, da vas je tukaj veliko popotnikov/počitnikarjev, ki mi lahko svetujete s prve roke.
Nazadnje urejeno: