Triglav ponudba!?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Ekola, zavaroval sem avto po dooolgih letih pri Triglavu in mi gospodična ponudi še bon 40€ ob naslednji registraciji vozila če vzamem do 31.1. njihovo zdravstveno zavarovanje
sprasujem se.gif

Priznam da nism vedu da ima Triglav tud zdravstveno opcijo, in sedaj moje vprašanje!

Ja kdo vzel to, in ali je kak drobni tisk, in ali je tole Triglav zavarovanje OK?

P.S. Mislim pa spet zav. avto pri Triglavu zaradi "dobre" asistence
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
brez strahu, vsi trije ponudnuki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so z vidika zavarovanca enakovredni

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Moja familija ma to od začetka. Cenovno so skoraj izenačeni, kar je plus je to, da ti to zavarovanje prinaša dodaten popust kot del paketa (za avto).
Sem dobil poleg tistih rednih popustov na stalnost in ta jajca še 13% na vsa zavarovanja na polici in še komercialca
wink-1.gif

Glede na to, da ne talajo popustov kot drugi je bilo kar ugodno...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Poleg % popusta je po moojem najvažnejše, če ceno primerjaš z drugimi zavarovalnicami.
smile-1.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Že dolga leta sem pri Triglavu, kjer zavarujem avto in vzamem asistenco, ampak mene je tu prišlo zavarovanje 220 evrov, drugje bi me samo obvezno 120 evrov.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Raj kritja in pod kaksnimi pogoji

pa seveda povprecen odziv strank na uveljavljanje skod

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Triglav raziskuje možnost uvedbe "plačaj kot voziš" - spremljali bi, kako voziš in glede na rezultate ponudili ustrezen paket.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Tole je bolano, mokre sanje velikega brata. Naj uvedejo premijo, ki bo nižja, če prevoziš manj kilometrov v enem letu in to je vse...
rolleyes-1.gif

Jaz bi vzel eno tole kištico in šel na Mobikrog
evil.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Triglav raziskuje možnost uvedbe "plačaj kot voziš" - spremljali bi, kako voziš in glede na rezultate ponudili ustrezen paket.

"zavarovanje Plačaj kot voziš"
To dejansko ponujajo? Katera zavarovalnica?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

hysterical-1.gif

Yeah right, samo še to se nam manjka, da bi ena državna firma posedovala takšne informacije....
uf-1.gif

Informacijska pooblaščenka pa nič.....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Zavarovalnica Tilia.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

hysterical-1.gif

Yeah right, samo še to se nam manjka, da bi ena državna firma posedovala takšne informacije....
uf-1.gif

Me zanima, za koliko bi bila premija nižja... najbrž kakšen evro ali dva.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Niso mokre sanje pač pa realnost, ki nas bo doletela, recimo prej kot slej. Raje prej.
Sicer sem izpolnil anketo in ideja o zaračunavanju 9,90€ na mesec za OBU je mimo. Kvečjemu free.
Ko pa bo EU izvedla svoje famozno cestninjenje pa boš tako napravo imel v avtu... Rad ali nerad.
Vprašaj tovornjakarje... To je pri njih že praksa.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

hysterical-1.gif

uf-1.gif

Me zanima, za koliko bi bila premija nižja... najbrž kakšen evro ali dva.
Namen bi bil nižja premija, ali razlog za izgubo zavarovalni pravic pri prometni nesreči zaradi malomarnosti, ki bi ti jo odčitali iz naprave?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Zavarovalnica Tilia.
Link?
Vidim samo MojAvto (navadno) in MojAvto-km(po kilometrini).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mišljeno je bilo po kilometrih. plačaš koliko prevoziš in ne kako;)

Kje ste pa našli ta članek o triglavu??

Če manj plačam in imam hkrati v avtu še zastonj sledilno napravo v primeru kraje avta, se mi ne zdi tko slabo:)
A bi lahko tudi sam dostopal do teh podatkov kje se mi avto nahaja, da vem, da mi baba ne hodi v kurbarijo:))
Če bi še mal nadgradil v kak avtoalarem, bi me pa kr hitro prepričal, da popdišem:))