Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
In my case potem nobena druga zavarovalnica ZA IDENTIČNA kritja ne pride niti blizu. Ampak kot sem rekel, ne posloševat.
To sem tudi jaz trdil... nabitih mamo toliko nekih procentov pri T, da mi pri Generali ni nič palilo npr. takrat ko so ga najbolj komercialno ponujali.
Letos pa le dam kolegu zračunat pa mi iz 400€ spravi na 260.
Če ima nekdo v paketu 2 hiši, vikend, 4 življence, 3 dodatna, 4 avte, pa teto in strica in še psa... je njihov paket res lahko ugoden,
če pa nimaš ogromnega paketa, pa ni več to tako ugodno... seveda je pa veliko odvisno od stranke in vključenih kritij (hruške/jabolka)
Zagotovo pa ima ZT najboljši marketing na zav. področju v Sloveniji in tud to je treba z nečim plačat...
Zavarovalnice imajo različno oblikovane osnove za izračun oz. vključene olajšave/popuste glede na njihovo ciljno skupino, starost, mlada družina, izkušnje, paketni popusti itd... zato je lahko za nekoga eno leto še neugodno pri eni zavarovalnici, drugo leto, ker pa
ustreza določenim preferencam lahko kar nekaj ceneje... Zato je treba vsako stranko individualno obravnavati, seveda če nekdo dela samo za eno zavarovalno hišo to veliko težje naredi, saj nima drugih opcij...
Variante; daj mi izračuna zavarovanje za Golfa 110kw, brez da imaš vse podatke o stranki, bonusu ipd... nima smisla...