Triglav, bon 30 evrov za otroski sedez

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.960
113
pri taščici
Na triglavu mladim druzinam ob zavarovanju podarijo bon za 30€ za nakup varnega otroskega avtosedeza.
Je to ze kdo koristil?
Se splaca?
Ali v kaksni drugi trgovini dobis ennak sedez po nizji ceni.(leclerc, spar...). Bon lahko koristis samo v BC.
A lahko kupis sedez s vec kuponi?(recimo da jih zlahta nabere, da imas vec avtov,ali pa da jih na alterju "kupim".

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.607
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Je to ob podaljšanju zavarovanja na novo al je tudi za obstoječe zavarovance?
Lani oktobra sem zavaroval avto z opcijo mlada družina...
sprasujem se.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Ti dam kar konkreten primer. Na 190 GBP (aja, Britax = Römer), preračunano v EUR je skupaj s 40 EUR poštnine prišlo še vedno več kot 100 EUR ceneje kot v BC. Glede na to, da je BC ena najdražjih štacun pri nas za nakup tovrstne robe, lahko tistih 30 EUR pomoje zelo hitro prineseš not v kaki drugi trgovini brez vezane trgovine z zavarovalnico.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.960
113
pri taščici
Kako si imel prav Slick.
Sicer nisem gledal po tujini (ker se mi za sam sedež še ne mudi) ampak danes pride reklama BC kjer imajo znižanega Cybexa iz 150 na 100. telefoniram vBC in potem še triglav in mi obadva rečeta da bon ne velja za akcijske cene.
Se pravi če bi kupil na bon bi "prišparal" 30 evrov, če bi kupil v akciji pa 50 evrov. hvala lepa za tak bon... bom sedež kupil kje drugje ( v slo najbrž ) ko bodo imeli kako pametno ceno (leclerc ciljam).
Če kdo rabi bon, ga dam najboljšemu ponudniku.
najbrž tudi ne moreš priti tja s petimi boni in kupiti sedeža za 1 evro!

Nazadnje urejeno: