Trgovina Mobiraj

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Mobiraj

Ima kdo kaj izkušenj z njimi? So vredni zaupanja ali pač ne?

Že to, da imajo vse generalije o podjetju, z naslovom, zemljevidom... je minimalni kazalec, da nočejo biti nategneti. Za razliko od nekaterih, ki prodajajo nekaj, česar še ni.

mike14991499

Zelenc'
10. avg 2010
3
0
1
Če je še aktualno, naj povem mojo izkušnjo: opazil sem na bolhi njihov oglas, da prodajajo nek telefon. Pisal sem jim na mail in čakal, a odgovora ni bilo. Po nekaj dneh sem jih klical, in so rekli, da naj za naročilo pišem na mail. Spet sem napisal mail in pričakoval dostavo. Po tednu dni sem jim še enkrat pisal, a odgovora ni bilo, paketa pa prav tako ne. Zdaj jih bom še enkrat poklical.
Takšno izkušnjo imam jaz, priporočam, da jih pokličete, ker mailov očitno ne berejo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik mike14991499 pravi:
Če je še aktualno, naj povem mojo izkušnjo: opazil sem na bolhi njihov oglas, da prodajajo nek telefon. Pisal sem jim na mail in čakal, a odgovora ni bilo. Po nekaj dneh sem jih klical, in so rekli, da naj za naročilo pišem na mail. Spet sem napisal mail in pričakoval dostavo. Po tednu dni sem jim še enkrat pisal, a odgovora ni bilo, paketa pa prav tako ne. Zdaj jih bom še enkrat poklical.
Takšno izkušnjo imam jaz, priporočam, da jih pokličete, ker mailov očitno ne berejo.

Zakaj jih bos pa se enkrat klical ce tako ocitno nocejo tvojega narocila ? Ce bi ga hoteli, bi ga ze obdelali, zanimivo se mi pa zdi, da bos se naprej rinil vanje, ceprav si do zdaj videl, da te ne sploh registrarajo ...

mike14991499

Zelenc'
10. avg 2010
3
0
1
Seveda bom klical, saj rabim telefon. Po dveh tednih še nisem nič dobil, so mi pa prejšnji teden zagotovili, da bo do petka pri meni. Bomo videli, kaj bojo danes povedali. Če bi bil enak telefon na voljo kje drugje, bi ga seveda takoj kupil, a ga nikjer ne najdem.

armani78

Zelenc'
19. apr 2010
20
0
1
Ljubljana
Obišči stran
Povej za kateri telefon gre, mogoče pa lahko kupiš tudi drugje
smile-1.gif

mike14991499

Zelenc'
10. avg 2010
3
0
1
Sem že našel drugega ponudnika. Pri mobiraj.com sem jih 2x klical in so mi zagotovili, da bojo poslali naslednji dan, pa ni bilo nič.

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Sicer malo stara tema, a vendarle bi rad dodal mojo iskušnjo. 2. novembra sem poklical in dobil nasvet, naj naročim po emailu in sicer ohišja za dva mobitela. Po 8. dneh ponovno pišem,kaj je z naročilom. Nobenega odgovora. Nato večkrat pokličem po telefonu in vsakokrat dobim zagotovilo: " Danes gre naprej. Se opravičujemo". Danes smo 22.novembra in še nisem dobil naročenega. Sedaj bom naročil drugje. Toliko o resnosti tega prodajalca in opozorilo za morebitne kupce. LP

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Zakaj bi kupil telefon pri njih, če lahko pri Mobitelu &Co. dobiš ceneje subvencioniranega? In nimaš skrbi s tem koliko je trgovna zaupanja vredna?

Al je vprašanje čisto splošno,nesamo za mobitele?

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
in se moraš vezati za 2 leti....Če pa kupiš v prosti prodaji si pa porst kot ptiček na veji...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik asko pravi:
in se moraš vezati za 2 leti....Če pa kupiš v prosti prodaji si pa porst kot ptiček na veji...

še vedno moraš nekje plačevat naročnino ali pa imeti na kartice (itak se ne splača). če telefona v prosti prodaji ne dobiš bolj poceni kot je v akciji pri operaterju se ti ne splača kupit telefona brez vezave.