trgovina 21run

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Nisem se narocal, vendar kolikor sem videl na tekaskem forumu, nimajo pripomb.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Sem pogledal, imajo dobre izkušnje s to trgovino. Sedaj je na strani še koda za -17€ popusta, če bo kdo kaj naročal...

alojzp

Pripravnik
4. jul 2013
45
6
8
sem nabavil novembra tekaške copate, plačilo preko tr, copate dobil brez problema.

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Hvala za inf. bom imam tudi jaz v planu naročit.

Ali si ti plačal prek spletne banke? Mene mal bega, ker ni nič sklica napisanega.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Malo pozen odgovor pa vseeno; sem ta vikend prvič naročil iz te trgovine. Plačal sem preko spletne banke. Sklic sem pustil prazen. Zgoraj sem napisal samo številko naročila... Pa da vidimo:)

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
V ponedeljek sem plačal, danes so čevlji že doma:) vse tako kot mora biti. Vendar moja je vzela premajhno številko in jih mora sedaj zamenjati. Ima kdo izkušnje z vračanjem? Preko katere dostavne službe naj pošljem?

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Sem tudi sama naročila in je vse potekalo kot je treba. Z vračilom nimam izkušenj, sam mislim da ni možna, ker je tujina.

jello

Guru
22. sep 2008
10.170
3.878
113
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Z vračilom nimam izkušenj, sam mislim da ni možna, ker je tujina.

Ker pošta ko gre za tujino dela samo v eno smer al zakaj že?

Izpolniš formular in jim pošlješ nazaj. Seveda v obe smeri na svoje stroške. Če se mudi naročiš in še enkrat plačaš novo, če gre po standardni varianti pa traja 10 dni (pošlješ nazaj in v formularju napišeš zakaj vračaš in za kaj bi rad zamenjal).

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Sem tudi sama naročila in je vse potekalo kot je treba. Z vračilom nimam izkušenj, sam mislim da ni možna, ker je tujina.

Seveda je možno:) Če pride sem, gre lahko tudi nazaj:) Obrazec za vračilo se nahaja pod Customer Account. Danes sem oddal superge na pošto... Upajmo da pridejo kmalu novi nazaj
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako vam uspe kupit pravo velikost?

Moj primer;
Velika večina superg, ki jih imam doma, je številka 11. Samo dva para sta 11 1/2
S prve lige naročim velikost 11. Itak kolk imam srečo, so premajhne. Grem ravno v tist konc in mim grede še zamenjam superge v fizični poslovalnici za drug model in vzamem 11. WTF?? Pač boli me ker tko potem mečeš dnar stran za poštnino in nikol nisi ziher...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Večen problem, žau. Zato jaz ne kupujem preko spleta, edino če točno enak model sprobam kje fizično.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Kako vam uspe kupit pravo velikost?

Moj primer;
Velika večina superg, ki jih imam doma, je številka 11. Samo dva para sta 11 1/2
S prve lige naročim velikost 11. Itak kolk imam srečo, so premajhne. Grem ravno v tist konc in mim grede še zamenjam superge v fizični poslovalnici za drug model in vzamem 11. WTF?? Pač boli me ker tko potem mečeš dnar stran za poštnino in nikol nisi ziher...

Jaz sem jih prej sprobal v trgovini. Sem se pa odločil za nakup na tej strani ker moja ni dobila številke v trgovini. No na koncu je bila pa tudi cena precej bolj ugodna kot pri nas:) je pa moja naročila premajhne, ki sva jih nato poslala nazaj. Strošek je bil 10€. Ko so jih še enkrat poslali nazaj ni bilo poštnine. Res da imajo bolj počasen feedback preko maila, ampak v bistvu jih sploh ne potrebuješ dosti, saj vse poteka tekoče...