Trganje cunj po šivih

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Se samo meni zdi, ali so šivi na vseh šivanih stvareh neglede na firmo že tako v p**di, ta je najbolje ko kupiš cunjo, neseš k šivillji, da ti preventivno dodatno zašije najbolj kritične konce? Že ko gledaš, s kakšnimi nitkami so določene stvari sešite, drugega sploh ne moreš pričakovati.
Recimo včeraj mi je šel šiv na večjem ježku gamaš, pa to kao odlične firme, ko sem videl to mini nitko, ki naj bi to držala (komaj se vidi z očesom), nisem mogel verjeti, da mi je sploh držalo dvakratno uporabo.

Jamram zato, ker ne vem ali se mi sploh splača reklamirati (kar pomeni stroške z gorivom, čas in na koncu zamenjan izdelek, kjer bo spet šiv, viden le pod mikroskopom) ali je bolje kar takoj iti do čevljarja, da zaštepa zadeve tako kot se pač dela v Evropi.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
ja kitajci pač ne znajo delat počasi in kvalitetno, ampak so plačani na učinek oz. za učinek
tudi najboljše firme, ki so se nedolgo nazaj lahko hvalile s tem, da proizvajajo v eu in zda selijo proizvodnjo in kvaliteta se takoj zmanjša
v večini primerov

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Vse boljše firme ( tudi hribovske ) proizvajajo robo na kitajskem ali v Vietnamu. Pač danes je vse samo še na dobičku.