Trg rabljenih avtomobilov po novem letu

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
A je to normalno, da trgovci po novem letu rabljenim avtom fliknejo ceno gor ... Pa ne malo, govorimo 1.000 - 1.500 EUR pri avtih letnika 2020. Posebej očitno pri mreži VAG grupe in Kie.

V mojih mladih letih so se avti s časom cenili, zdaj pa se očitno starajo kot dobro vino in pridobivajo na vrednosti z leti :rolleyes:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.444
425
83
Starejse je boljse.
Vsi vedo, da so novi in skoraj novi avtomobili podvrzeni tezavam v dobavnih verigah raznih komponent, zato jim lahko manjkajo pomembni kosi opreme. Pred kratkim sem poslusal pritozevanje o (post) covidnem X3, na prvi pogled loaded z opremo, ki mu manjka - tempomat :bonk:

• Haha
Reactions: sad in BornSkeptic

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113

Čez pol leta ti bodo še 6k€ evropske subvencije dali zraven, samo da boš peljal gajbo.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.077
136
63
okolica mesta
Starejse je boljse.
Vsi vedo, da so novi in skoraj novi avtomobili podvrzeni tezavam v dobavnih verigah raznih komponent, zato jim lahko manjkajo pomembni kosi opreme. Pred kratkim sem poslusal pritozevanje o (post) covidnem X3, na prvi pogled loaded z opremo, ki mu manjka - tempomat :bonk:
To je samo pri dražjih. Enako pri Porschu in Mercedesu.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Ljudje zgleda da uzivajo, ce so zakreditirani. Ravno danes gledal vozni park pred vrtcem. Starsi na minimalcih (jih poznam), avta oba nova 25k +. Prioriteta Slovenca je zgleda se vedno dober avto in nepremicnina. Pa ni vazno, ce je kaj za jest ali ne.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Na minimalcu se nemores zakreditirat, tak da mogoce pac majo od kje drugje, ne bodi jelly :D

Na minimalcu ne mores dobiti lizinga? Lokalne hise se dajejo javna dela z 1 letno pogodbo. Sploh ni problem dobiti lizinga z minimalcem.

Da sem jelly? Lahko bi mel avto ze 65 k€ gladke, ce bi zelel. Pa mi ni prioriteta in mi nikoli ne bo. Je nekje na 25em mestu verjetno. Zgleda nisem tipicen Jugo?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Ljudje zgleda da uzivajo, ce so zakreditirani. Ravno danes gledal vozni park pred vrtcem. Starsi na minimalcih (jih poznam), avta oba nova 25k +. Prioriteta Slovenca je zgleda se vedno dober avto in nepremicnina. Pa ni vazno, ce je kaj za jest ali ne.
Ti pa nimas otrok v vrtcu .
Noben v vrtcu nima kredita za nov avto.
Vsi leasing. Saj niso nori.

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: ynos in Ginginova

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Žal ne. Sem imel ogledana 2 avta pred novim letom, ki sta šla oba za 900-1000 gor v teh dneh. Sem klical, kaj se grejo in ne odstopajo od novih cen.

Reči mu veliko sreče in pač to ponudbo črtaj iz svojega seznama. Cene rabljenih avtov ne gredo več gor, če spremljaš mobile.de in večji nabor prodajlcev se to vidi, če pa je en prodajalec v Slo mnenja da lahko draži naj pa proba.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.715
113
itak da je smiselno, decembra so bili plusi vsepovsod. božičnice trinajste, in podobna scena...talanje penezov. Zakaj še prodajalci nebi imeli januarja kaj od tega.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.445
2.164
113
Pa 7 let lizinga in 50 posto preplačila

• Všeč mi je
Reactions: sad