Trenutno N-E63.. Kaj sedaj? E72, C6..?

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Torej, zadeva je taka, da bo mati menjala paket in imam moznost vzeti en telefon, ker ona novega ne potrebuje. Sedaj imam Nokio E63 s katero sem cisto zadovljen, moti me le pocasnost od casa do casa.. Kaj konkretnega pridobim s prehodom na na recimo E72? Vem, da je procesor hitrejsi in da je OS novejsi.. Se kaj, kar bi konkretno upravicevalo manjavo?
smile-1.gif
Kaj pa recimo C6? Vecji zaslon in qwertz tipkovnico spodaj.. Se kaj v tem rangu? Pogoj je fizicna qwertz tipkovnica, wlan, push mail (ok, za to lahko nalozim tudi dodaten SW), mogoce malenkost boljsi fotoaparat (dslrja ne nosim vedno "v zepu" :D ), gps je neobvezen...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
nokia e5 ima vse....

C6-00 je še 2 leti stara 5800 spodaj z ekstra tipkovnico. Blackberry-ja 9700 se pa bolj splača na bolhi kupit.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
BB me sicer mika, ampak kaj, ko moram potem se sam menjati paket.. Ali pac ne??

V primerjavi E63 vs E5 pa ni neke hude bistvene razlike. Kaj konkretno pridobim? Razen hitrejsega procesorja? Kaj bi bila pa razlike pri OS-u, ki je novejsi?

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Pri BB-ju moraš paket menjati, vendar je to brezplačno, pokličeš (če si na simobilu) v njihov center, ti do dajo bis oziroma bes in zadeva je zaključena 19€ mesečno plačuješ...če hočeš čez čas spet nazaj lahko zamenjaš brezplačno....seveda moraš pa upoštevati, če ti kupiš recimo bolda na simobilu v orto bery in čez en mesec hočeš nazaj na orto v nulo, bom moral razliko doplačati, ker na orto v nulo je telefon dražji oziroma ga sploh ne moreš kupiti, lahko vzameš samo kot v prosti prodaji, če boš pa preko bolhe kupoval potem pa ni bojazni...