Trenutek resnice ponovitev

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Zivjo

Um a mi lahko kdo pove kje na internetu bi si lahko ogledal posnetek oddaje trenutek resnice ki je bila predvajana včeraj?? Baje da je bil en tič ki je na veliko govoril kako dila drogo in kako so neumni nasi policaji saj pri njemu nikoli ne najdejo nobene droge
bonk.gif

Se mi zdi da če že niso bili pri njemu danes zjutraj bojo pa ziher v kratkem
hysterical-1.gif

aiztok

Zelenc'
23. mar 2010
5
0
1
Kolikor vem TV3 nima arhiva. Mogoče se bo pojavilo na YouTube ali na kakšnem slovenskem torrent trackerju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam res. kok neumen moreš bit, da vse take info poveš v javnost...

sicer mu pa ni treba odgovarjat na tista dodatna vprašanja, a ne?

pa fotr se je zažgal z plastenko benza. to je 1l za cel telo. Dobro, da ga ni vprašal, če ga je kej poskušal gasiti s kakšno deko, glede na to, da je bil zraven ves čas...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap... jest tud mislim, da nimajo podlage... koneckoncev je tip lahko lagal. dokazat mu itak ne morejo. Recimo, da bi ga sedaj prijavil un k so vlomil k njemu, al pa unadva kolega, k jih je namenoma s ceste zapeljal, bi se mogoče kaj dalo pomoje... sam to je itak že vse zapadlo.

Jest tud samo upam, da ga lokalni policaji fukajo dan in noč, ko ga na cesti vidijo. pa vsakič cel avto ven zložit, pa pritisk v gumah merit, pa žarnice štet, pa sopotnikom zadaj listke napisat, če ne bojo pripeti, itn...

B81

22. jul 2007
37.752
11.026
113
Samo telefon bi mu zasegli, pregledali pogovore, sporočila in bi verjetno bilo že dovolj, pa še koga drugega bi prijeli zraven, samo kaj, ko ni časa in volje
grin1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
A ni sum dovolj?

Preberi si do konca na žurnalu
Citat:
Po mnenju odvetnika Marjana Šnajderja bi morali na katero od policijskih postaj dati pisno prijavo zaradi suma kaznivega dejanja, zaradi katere bi bili policisti primorani to raziskati. Če v preiskavi ne bi prišli nikamor, pa bi M. V. morali povabiti še na zaslišanje, je še dejal Šnajder.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Zivjo

Um a mi lahko kdo pove kje na internetu bi si lahko ogledal posnetek oddaje trenutek resnice ki je bila predvajana včeraj?? Baje da je bil en tič ki je na veliko govoril kako dila drogo in kako so neumni nasi policaji saj pri njemu nikoli ne najdejo nobene droge
bonk.gif

Se mi zdi da če že niso bili pri njemu danes zjutraj bojo pa ziher v kratkem
hysterical-1.gif

Sem pogledal posnetek. Tip res nima pet čistih. Najbolj zanimivo je, da je na začetku model dejal, da bi šel ven iz Velenja, ker tam živijo čudni ljudje... a sebe ima pa za normalnega?

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
hysterical-1.gif

Pogledal odajo in prebral diskusijo o njem ( KLIK )

Citat:
V oddaji nastopa res pravi velenjski "kaveljc", ki je meni nekoč storil v življenju res grdo stvar. Sedaj sem izvedel kdo si, mamu ti vidim diletantsko. Zato se raje začni skrivati pred menoj, ker ko te dobim... Poleg njega pa seveda še ženska, ki pa ima zares sloves, ki bi se lahko meril v kilometrini fasanih k...ev! Res zanimivo, s čim se hvali, zanimivo kaj vse pride iz tega Velenja!

A je to model, ki ga je s fičakom zbil, ali je to oropani diler
confused-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
No ja, za v temi bi še bla, pri svetlem pa ne najbolj... Preveč prešpikana faca in bleda koža me ravno ne privlači najbolj.

Alcomp

Pripravnik
4. mar 2008
49
1
8
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Sem pogledal posnetek. Tip res nima pet čistih. Najbolj zanimivo je, da je na začetku model dejal, da bi šel ven iz Velenja, ker tam živijo čudni ljudje... a sebe ima pa za normalnega?

Čist po resnici je povedal, v Velenju res živijo nasilni in nerazgledani ljudje., čefurčki po domače, ki jim je glavni hobi grdo gledanje in čakanje na akcijo, kjer se lahko pet ljudi spravi na enega siromaka. Da o uradnem jeziku v Velenju ne govorimo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
vsi štirje so bili zelo zanimivi - model sam, njegova draga, njena hči in kolegica - btw - hči in kolegica sta bili res hudi bejbi, ampak ... ne vem ... taka čudna energija je sevala v studiu, ko so bili oni not ...
tongue-1.gif

po drugi stani pa sem ugotovil, da so v tej oddaji samo taki, ki so imeli težko otroštvo, nekaj hudega v življenju, skratka, nekaj kar jih je hudo zaznamovalo ...

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Pogledala celo oddajo
bonk.gif

Tip je šel res na vse ali nič in težko verjamem, da je na zadnje vprašanje odgovoril napačno oz. da je bila to res LAŽ. Nekako se mi zdi, da so bila vsa prejšnja vprašanja veliko bolj osebna in je na njih vseeno odgovoril pravilno.
Ta je bil res pripravljen povedati VSE. ...Povedal je veliko, pa vseeno odšel domov praznih rok. [censored]
bonk.gif

Tista njegova partnerka... koliko jih je imela 45+? ...čudna familija.....
crazy1.gif
....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
hja to je u bistvu psihološka igra... on se boji, kupi psa... podzavestno pa vedno povezujemo varnost s psom in so ga tukaj ruknli...

itak pa enega ki ima čisto življenje ne bojo spravil pred kamere ker bi bilo brez zveze... zanimivi so jim "odpadniki"

že to da ima "hčerko" starejšo kot punco je kriza...