trebuh, spodaj

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zadnje čase imam kar pogoste bolečine v spodnjem predelu trebuha, nekje v višini kolkov.
bolečine ni na pritisk.
je pa topa bolečina, pride iz nič in izgine. navadno v sede, pol leže, leže, stoje ne.
od kje pride, kaj točno boli..niti ne znam povedat. mam pa občutek, da večkrat boli na levi strani kot na desni.
opažam tudi čuden občutek ko se napnem..recimo napnem trebuh (sranje, ali pa tko v tri dni), mama občutek kot da mi na levi strani 'nekaj uide čez neko odprtino'. recimo kot balon, ki ga stisneš v pest, pa zgoraj nad pestjo dovoliš, da se napihne. in potem s stiskom napihuješ del izven pesti, s sproščanjem pa se vrne srak nazaj v del v pesti.

kaj bi to lahko bilo?

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
Liter Donata mg na eks
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.098
4.066
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni to..ni izbokline. ni problem dvignit 100 kil, čuti se premik pri sranju. to je najbrž normalno. ne naredi se nobena izboklina.

Potem imaš lahko otečene bezgavke zaradi XXX vzrokov, od raka do kakšne okužbe sečil ali splovil. Do osebnega zdravnika pa naj ti da napotnico za UZ.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
90% je dimeljska kila, tudi mene je rezalo pri kihanju, napenjanju pri sranju, kasljanju... od novega leta dalje... pa sem prvo bulico zatipal sele poleti.
bulica ne bo na trebuhu pac pa spodaj, desno ali levo od "prijatelja". lahko na obeh straneh.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

Mene je to čisto isto, še toto napihavanje ( balon ) :D.. Pol pa sn ugotovo da sploh nemorem mlečnih izdelkov, od te ko sn spil kapučino in sn vmiral na wcju.. Od takrat sem dal to vse na stran in sploh ni več nobenih problemov

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
pomoje bo res kila, rak ne.

greš do dohtarja da te pretipa, je drugače če te on pretipa kot pa če se sam.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Kilo bo vsak znal otipati. Cist fizicna zadeva. Samo tica in jajca bos pac moral pokazati.
wink-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zadnje čase imam kar pogoste bolečine v spodnjem predelu trebuha, nekje v višini kolkov.
bolečine ni na pritisk.
je pa topa bolečina, pride iz nič in izgine. navadno v sede, pol leže, leže, stoje ne.
od kje pride, kaj točno boli..niti ne znam povedat. mam pa občutek, da večkrat boli na levi strani kot na desni.
opažam tudi čuden občutek ko se napnem..recimo napnem trebuh (sranje, ali pa tko v tri dni), mama občutek kot da mi na levi strani 'nekaj uide čez neko odprtino'. recimo kot balon, ki ga stisneš v pest, pa zgoraj nad pestjo dovoliš, da se napihne. in potem s stiskom napihuješ del izven pesti, s sproščanjem pa se vrne srak nazaj v del v pesti.

kaj bi to lahko bilo?

Pruh 100%, ejga
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ejga sosed a ti si ga kdaj imel? cakam na operacijo in me malo zanima..