Transcend StoreJet 2,5" zunanji disk

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Jaz imam 320GB verzijo pa niti ne vem katere diske notr dajejo....je pa zadeva izredno trpežna, vržeš na tla pa nič.

Aja imajo akcijo 320GB če si član COMSHOP KLUBA 84,90€.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
desni klik na moj računalinik + propertis + device manager + pa poglej kaj piše pod usb ali disk

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
fak kera laž.....fak ta ni normalen.

prodal sem jih v 4 letih ne vem kok že, niti 1. pa tudi če crkne se ti takoj zamenja, ker je comshop dobavitelj, sproba se v trgovini in zamenja takoj.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
fak kera laž.....fak ta ni normalen.

prodal sem jih v 4 letih ne vem kok že, niti 1. pa tudi če crkne se ti takoj zamenja, ker je comshop dobavitelj, sproba se v trgovini in zamenja takoj.

In kako bi ti kot trgovec gledal name, ker bi želel disk testirati v trgovini za slabimi sektorji čist iz fore in bi ti povedal, da bova zdaj tule tri ure sedela in gledala v progress bar? In v kolikor bova karkoli našla, ga boš lepo pojedel namazanega z majonezo in prinesel drugega na test.

V katero trgovino je to treba it?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
pa sej se ne testira tok natančno, samo kak hdtune al pa kej na hitro, drugače dobiš zamenjano...drugače pa ne razumem sarkazma tvojega, če bi kaj natačneje napisal povej.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hotel je povedati, da če ne narediš surface testa, ne moreš vedeti koliko bad sektorjev je na disku.

Noben Hdtune in podobne stvari ti s hitrim testiranjem ne morejo dati tega podatka.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
od jutri naprej imamo akcijo 320GB TRANSCEND 2,5'' 79,90€
smile-1.gif

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
pa tudi če crkne se ti takoj zamenja, ker je comshop dobavitelj, sproba se v trgovini in zamenja takoj.
Podatke ti pa dobra vila vrne ?????

Poanta je ali je disk zanesljiv ali ne (no ja, vsaj za nekatere).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ampak « » pa smo res vsi pogrešali, kajne ?

(akcente na skoraj vse črke sicer lahko daš na slo tipkovnici, razen če so to zdaj zajebali)

PS: Ups, napačna tema
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
To je potem že 3.5 varianta z ločenim napajanjem?

Sicer pa sem tudi jaz že vsel MyPassport 320gb, zaenkrat nimam pripomb.
zmaga.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, ker na terenu itak ne bom rabil diska, tam ponavadi samo hitro uploadam, pa če je mus, kakšno fotko pošljem, drugače pa če v hotelu zarhiviram, ako postane disk premajhen, je pa tko čist kul ... itak ponavad arhiviram v pisarni ...

je pa ta isti kolega mel dva Seagatea, oba je vrnil, za prvega je dobil drugega, za drugega pa je dobil nazaj denar. zdaj je naredil made by doma spackan prenosni zunanji disk - nabavil je ohišje za 5 diskov (ne vem, da ga je dal custom made delat), in bo noter dal navadnih 5 diskov, za isti denar kot je bil en moj disk, s tem, da bo imel cca. tudi 5 TB placa. sej se pogovarjava, da bi eventuelno to naredil tudi meni.
grin1.gif
sej ga lahko malo povprašam o tehnikalijah te zadeve, samo pride ponavadi čez vikend v SLO.