Trance, techno, house in progressive vinyl plošče

belloccio

Zelenc'
18. dec 2012
15
4
3
Prodajam cca 300 trance, house, techno, progressive vinyl plošč s ceno od 0,50 € dalje. Za lažji nakup sem izdelal mini spletno trgovino na kateri lahko pregledate in poslušate vse plošče ter tam tudi opravite naročilo.

Spletna trgovina se nahaja na vinyl.adesignstudio.net

Prav tako je na strani na voljo kontaktni obrazec za vsa vprašanja.

Prvi, ki bo opravil nakup nad 40€ dobi za darilo še torbo Discoid za 50 plošč.
Prvi, ki bo opravil nakup nad 80€ dobi za darilo še torbo Discoid za 100 plošč.

Minimalna vrednost nakupa znaša 20€.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Ce si res samo za to, da prodas plate, izdelal tole stran, potem ti lahko recem samo "thumbs up"
cheer.gif
pa uspesno prodajo.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Ker [cenzura] svinja eogistična !"/&$"!(=/$!")(/$(/ Sem moral zarad ogleda tvoje spletne trgovine resetirat in zapret vsa okno. Smotko smotan.
Pusti obiskovalcem, da normalno zapustijo stran, če jih ne zanima ne pa takole.

sory sem se moral sprostit, ker mi gre tole res na k.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ne vem kje si imel problem...meni se je normalno zaprlo.
sprasujem se.gif

Drugače pa vsaka čast...dobr je tole poštimu....samo težko bo tele plate prodat...bi moral res enga ornk fena najdt....niti za oldies goldies set ni kej preveč pametnega.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Imam fireFox
Sporočilo
This page is asking you to confirm that you want to leave - data you have entered may not be saved.
ter gumba 'leave page' ter 'Stay on page'

S tem da ne mislim niti pod razno pritisnit na kateri koli od teh dveh gumbov.

Edina rešitev je bila zaustavitev procesa v windows Task managerju. Tudi Close window v Task baru ni dovolil zapreti brskalnika.

In kaj če imam odprto spletno aplikacijo, pa sredi vnašanja podatkov ????? Banda

Nazadnje urejeno:

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Citat:
Uporabnik anker pravi:
Ja in kaj ti ni jasno; klikneš leave page.

Na gumbe ne upam pritiskat, ker jim ne zaupam, pod gumbom se lahko skriva kaka skrita operacija. Imam pravilo da NIKOLI ne klikam na take gumbe.

anker

Pripravnik
23. nov 2011
129
1
18
Aha ok. Drugače če uporabljaš IE lahko v task manager-ju zapreš posamezen zavihek. Problem je le v tem ko ne veš kateri task je za določen zavihek.