Trailgator

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
Ali kdo uporablja cev za vleko otroškega kolesa ? Razmišljam o nakupu za kakšne "daljše" kolesarske ture z gazdatom. Da ga priklopim, ko mu zmanjka motivacije
smirk-1.gif

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Živ!

Jaz sem ga uporabljal in je zelo super!

Plus lahko gresta zjutraj v vrtec/šolo s kolesom in potem njegovo pelješ nazaj domov ali pa ga greš tako iskat ...

Zadeva je tudi dobra z učnega vidika vožnje po mestu, kjer lahko otroka učiš pravil pa to ...

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Tudi mi smo ga začeli uporabljati... pri nas je mal problem, ker mu rata dolgčas
smile-1.gif

Zadnjič nam je skoraj zaspal na poti v Kr. Goro

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Izgleda fajn zadeva, bomo morali tudi mi počasi razmišljat o tem.
Sicer jih pa imaš na Ebayu za cca. 60 EUR vključno s poštnino iz Anglije, kar pomeni nobenih dodatnih stroškov
wink-1.gif
.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Končno smo zadevo uspeli potestirat in je super. Sploh, ker ta mali še pomaga naganjat in se malo utrudi, pa zanimivo mu je. Ne pa tako kot na sedežu, ko se ustaviš, ti ves uničen, on pa spočit in začne utrujat
smile-1.gif
. Tako da, dobro vložen denar...

Sam imam zgolj dve pripombi:
- lahko bi bil iz aluminija, ker ta zadeva je kar težka
- ko vlečeš ta male zadaj je treba hitrost zmanjšat, torej tam do 20 km/h: če ga imaš zadaj v sedežu gre tudi več
smile-1.gif

Še slikca zmontirane zadeve:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
CRMO vzameš in si sam narediš.
Možno, ampak dvomim da je zadeva tako domišljena in enostavno uporabna. Tako da, z moje strani je bila zadeva vredna denarja.
Sicer sem nekaj vtisov z bolj detaljnimi slikami objavil tukaj.

Morda boš lažje spravil skupaj na podlagi teh slik
grin1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
mi ga mamo že dve leti, tavelki ga je s pridom uporabljal in se zdaj vozi ko miguel indurain, tamali pa začne letos, ker je za sedež že prevelik. super stvar. res je, da je težek, ampak zato pa ata bolj trenira. jaz sem ga dobil za nekih 65 evrov pri ljubotu na forumu camping caravaning ...
drugače pa zadevo absolutno priporočam.