Traffic information - zakaj tega ni pri nas?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Gledam malo mape, recimo google maps, cela Evropa ima "traffic infromation", edino SLO. Zakaj je temu tako ? Kamere itak že imam na avtocestah, prepoznavanje avtomobilov tudi (to je namreč eden izmed načinov za pridobivanje teh informacij, poleg telefonov...), ne vem no
stupid-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Fack, kill me :/ 2 leti mim pa nič
stupid-1.gif

Kako morej biti tako gnili... Se da kam poslati za v info kaj je na temu? Ima kdo kak kontakt ???

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Za Garminove navigacijske naprave "deluje" (ceprav so tudi tu tezave z dolocenimi modeli a je krivda na Garminovi strani), kvaliteta informacij je kakrsna pac je. Kako je s tovarnisko vgrajenimi navigacijaskimi sistemi ne vem, prav tako ne vem ce deluje na Navigonih, TomTomih, iGO in ostalih ponudnikih.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ja sej ravno to je problem s tovarniškimi navigacijami (v avtomobilih...), ter google maps, ki ga pozna vsak novorojenček; prav sramotno vse skupaj, denar so pobasali pa ničesar sedaj od tega.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Meni v avtu deluje TMC samo v tujini .... pri nas je ikonca belo obarvana, v tujini pa postane rumena. (MyWay navigacija)

Če pri nas stisnem gumb traffic, mi večkrat pokaže kak zastoj nekje v Italiji. (do 100km od avta)

SLO pa nič ...