TPAD MS910

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V Sparu je danes reklama za TPAD MS910 za 99€.

Nekih informacij ni na internetu, edino v eni trgovini ga imajo: http://www.tridom.si/trgovina/product/view/2/17

Glede na opis ne najdem nekega minusa, tudi resolucija je precej visoka za tak razred.

Je zadevo kdo imel v roki? Bi se dalo kje sprobat? Imam namreč 2 potencialna kupca zaradi dvojnega SIM-a, ki jima je bolj ali manj vseeno ali je gor GB ali ICS, edino Google Play bi bilo fajn da dela.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo še en link do druge trgovine, da ne bo kdo pomislil, da delam komu reklamo: http://www.svetila-led.si/trgovina/tablicni-racunalniki/pametni-telefon-ms910-detail

Drugače pa razen teh dveh linkov kot da telefon ne obstaja
tongue-1.gif

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Jaz sem, moj prvi android, mešani občutki. Tipka za vračanje na meni se šez nekaj časa neha odzivati,
confused-1.gif

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Prekleta barabija, ta telefon sploh nima resolucije kot je napisano na škatli (960X640), ampak je kot sem preveril s screen size aplikacijo samo 320x480 točk. To je že zrelo za prijavo natržno inšpekcijo. Preklete barabe, vsak pa te že lahko nategne.
jezen.gif

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Pa niti ni tako slabo, težko ocenjujem ker še nisem imel nobenega takega telefona. To z resolucijo sem ugotovil pri ištalaciji igota, ko ni prijela nobena resolucija, drugače ga je pa z dvema simkama kar dajalo. Spodnja tipka za vračanje ali kako se že reče je postala neaktivna, fotoaparat slab, v glavnem zame ni vreden tega denarja.

classic

Zelenc'
1. feb 2013
2
0
1
Pozdravljeni. A je kateri od vas kupil TPAD910 (iz spara)? A je zadovoljen z njim? Če je kdo, da ga ima bi ga prosil za pomoč. Rad bi pošiljal MMS pa ne znam. Do zdaj sem normalno pošiljal z NOKIje. Zdaj ko sem pa tega nabavil,je pa MMS v pošiljanju???
Hvala za pomoč. LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nastavitve za mms si preveril, da so prave?
imaš vključeno podatkovno povezavo (internet)?

classic

Zelenc'
1. feb 2013
2
0
1
Ja po dolgem čakanju in pošiljanju mail- ov mojemu operateru(Bob-u) sem prišel do APN-jev. Sem jih naložil-vpisal.In glej ga zlomka, dela.
Je pa ratal nov problem.
MMS-e ne morem poslati čez mejo-BiH, sprejemam jih pa lahko. Ja, pa tudi po Sloveniji jih lahko pošiljam in sprejemam.
Imam doma na listu izpisane APN-je za internet in MMS, sam ne dela.
Edini razlog, da sem vzel internet pri mojem naročniku je, da bi lahko pošiljal MMs-e, čez mejo. Pa še to mi ne rata
Imam vključeno podatkovno povezavo (internet) to so tiste dve puščice gor dol?
Lp