Toy Story 3 - en najboljših 'filmov' vseh časov?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Toy Story 3 has received universal critical acclaim. Review aggregate Rotten Tomatoes reports that 99% of critics have given the film a positive review based on 235 reviews, with an average score of 8.8/10. Among Rotten Tomatoes' Cream of the Crop, which consists of popular and notable critics from the top newspapers, websites, television, and radio programs, the film holds an overall approval rating of 100% based on 37 reviews. Another review aggregator, Metacritic, which assigns a normalized rating out of 100 top reviews from mainstream critics, calculated a score of 92 based on 39 reviews.

IMDB je še po 57.000 glasovih pri oceni 8.9 in 12. film vseh časov
shocked-1.gif

Tisti, ki ste ga že gledali - je res tak dober? Očitno ga bo treba it pogledat danes v kino... (edit: ali pa ne, vidim da je spet samo sinhronizirana verzija na voljo
tongue-1.gif
).

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri dvojki ni bilo neke potrebe, risanka pač. En fant ima v lasti igrače, ki ponoči (oz. ko ni nikogar blizu) oživijo in počnejo vse živo.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
za moje pojme ni nič posebnega oz. predvidevam da je veliko humorja zgubljenega v prevodu (gledal sinhro verzijo). Vglavnem je risanka namenjena za otroke stare okoli 7-9 let in ni kot Ice Age oz Shrek, kjer lahko uživajo tudi odrasli.

moja ocena 6/10

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sva hotela it s kolegom pogledat, pa sva videla da je FAKING sinhronizirano!!!! Grrrrrrrrrrrrr

Zdej bova gledala nekje na netu... se bo že najdl
tongue-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem ga pogledal (seveda sem moral dol potegnit, ker verzije s podnapisi pri nas ni...) in ni nič posebnega, risanka kot jih je bilo že veliko. Ampak na IMDB je še vedno 12. film vseh časov...
tongue-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Edini razlog, ki ga vidim je v tem, da so naši ''sinhronizatorji'' tak dragi, da morajo potem vrteti samo SLO verzijo, da jih uspejo izplačat.

Drugega ne more biti, ker ko so imeli 2 verziji risank, je bilo več folka na ogledu angleške.