Tovornjak v blok...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
Kak mu je to uspelo na popolnoma ravni Ormoški cesti v Ljutomeru mi tudi ni jasno Klik

bonk.gif

še dobro da je zima.... poleti se znajo pred vhodom sončit kake babice (in štejejo promet).... taka je praksa
uf-1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Sem se večkrat peljal mimo, ampak mi tudi ni jasno. Najverjetneje je zaspal za volanom.
confused-1.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Ja, ja. Res dobro, da je zima. Ta vhod je drugače res vedno polno zaseden. In sami taki, ki niti približno ne bi mogli uiti.
rolleyes-1.gif

banshe

Pripravnik
1. feb 2010
44
0
6
stanovalci so verjetno bili že vsi v službi...hehe....bi moral vsaj dve do tri ure prej treščit ! hehe
Penzijonisti pa tak niso kej slišali ....
evil.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
če bi ga infark bi to povedal.. ne pa da reče da se je volan pokvaril.
ziher je tv gledal pa plesal po kabini

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V tistem momentu je zgubil na Facebook pokru kljub štirim asom v roki.
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj ne rabi biti malcom. Sem že videl nekaj voznikov šleparjev, ki med vožnjo po avtocesti raje šarajo po prenosniku, kot pa da bi gledali na avtocesto.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.452
9.743
113
EU
Kaj je vzrok nesreče. Ma daj, to je za naše policaje enostavno. Neprilagojena hitrost
evil.gif

woofer

Pripravnik
25. avg 2007
103
0
16
Sicer je po bitki lahko biti pameten, pa vseeno.... poznam dobro odsek, ker se vozim tam.... sprva sem razmišljal, da je krivo križišče, ker pred tem, ko je zapeljal z ceste, moraš namreč rahlo zaviti desno, da ne povoziš pasa, ki je namenjen vozilom, ki zavijajo na tvojo desno, potem pa moraš še malce zaviti v levo in v desno malce poravnati ( manever je tak, kot da bi se hotel izogniti oviri )... hitrost tam BI morala biti 50, sicer mislim da dosti več tudi ni bilo ...pa vendar, kolikor sem danes gledal sledem, ki so jih narisali policaji, se vidi da je peljal direktno čez pločnik, se pravi ko je že kamion zravnal ven iz preko zelenice , direkt v betonsko streho oz. vetrolov....... naj bo, da je bil naložen z nekimi stroji, ziher niso bili lahki, ampak če bi se pokvaril volan, dvomim, da bi se tako, da bi ostala kolesa ravna, pa še tedaj ne vem, kako bi lahko zapeljal čisto ravno preko vsega.... še na sliki se vidi , da so kolesa čisto poravnana, .... ker tudi če bi zaspal, pa bi temu sledil manever: prvo desno, pa malo v levo, pa potem poravnava v desno, dvomim da nebi kot šofer, ko je videl da ga volan ne uboga, da nebi stisnil po zavori, in če bi, mislim da bi vsaj kamion obrnilo drugače.... to je sicer teorija, ker kot sem rekel, sedaj je lahko govoriti, upam da šoferju ne bo nič hudega, stanovalci pa so tudi bili preplašeni, tako da se vsaj nikomur ni nič hujšega pripetilo ......
Je pa malce razgibalo življenje v samem Ljutomeru, in to že na vse zgodaj .....
lp

novaa: pa še res je, ker ravno pred tem blokom je ponavadi gužva za sončenje....
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: