Sicer je po bitki lahko biti pameten, pa vseeno.... poznam dobro odsek, ker se vozim tam.... sprva sem razmišljal, da je krivo križišče, ker pred tem, ko je zapeljal z ceste, moraš namreč rahlo zaviti desno, da ne povoziš pasa, ki je namenjen vozilom, ki zavijajo na tvojo desno, potem pa moraš še malce zaviti v levo in v desno malce poravnati ( manever je tak, kot da bi se hotel izogniti oviri )... hitrost tam BI morala biti 50, sicer mislim da dosti več tudi ni bilo ...pa vendar, kolikor sem danes gledal sledem, ki so jih narisali policaji, se vidi da je peljal direktno čez pločnik, se pravi ko je že kamion zravnal ven iz preko zelenice , direkt v betonsko streho oz. vetrolov....... naj bo, da je bil naložen z nekimi stroji, ziher niso bili lahki, ampak če bi se pokvaril volan, dvomim, da bi se tako, da bi ostala kolesa ravna, pa še tedaj ne vem, kako bi lahko zapeljal čisto ravno preko vsega.... še na sliki se vidi , da so kolesa čisto poravnana, .... ker tudi če bi zaspal, pa bi temu sledil manever: prvo desno, pa malo v levo, pa potem poravnava v desno, dvomim da nebi kot šofer, ko je videl da ga volan ne uboga, da nebi stisnil po zavori, in če bi, mislim da bi vsaj kamion obrnilo drugače.... to je sicer teorija, ker kot sem rekel, sedaj je lahko govoriti, upam da šoferju ne bo nič hudega, stanovalci pa so tudi bili preplašeni, tako da se vsaj nikomur ni nič hujšega pripetilo ......
Je pa malce razgibalo življenje v samem Ljutomeru, in to že na vse zgodaj .....
lp
novaa: pa še res je, ker ravno pred tem blokom je ponavadi gužva za sončenje....