Tovarniške trgovine

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Vsi verjetno vemo, da ima veliko podjetij svojo trgovino neposredno ob svojih prostorih. Se poslužujete nakupov v takih trgovinah?

Sam grem recimo enkrat mesečno v tako trgovino pri Ljubljanskih mlekarnah in pogosto se dobi kaj ugodnega. Zadnji nakup je recimo obsegal tudi škatlo s 40 sladoledi Tom, cena pa je bila 12 EUR. Nekaj let nazaj sem bil v tovarniški trgovini IUV na Vrhniki in opravil ugoden nakup usnjene jakne. V letošnjem letu pa sem bil v Elanovi trgovini v Begunjah in če malo prebrskaš se tudi tam najde kaj.

Kakšne izkušnje pa imate vi? V tej temi lahko nanizamo podjetja, ki imajo svoje tovarniške trgovine in so predvsem s finančnega vidika ugodne.
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Včasih sem se ustavil v Mlekarni Celeia in kupil poln avto jogurtov, drugače pa ne poznam kaj posebej tovarniških trgovin. Vsaj tu v MB ne vem, če je kaj ''pametnega''.

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Včasih je bila v Kranju še prodajalna pri mlekarni, sladoledi Max so bili po 100 tolarjev, v trgovinah krepko čez 200 sit. Sedaj pa te trgovine ni več, itak
cry12bpy.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Včasih je bila v Kranju še prodajalna pri mlekarni, sladoledi Max so bili po 100 tolarjev, v trgovinah krepko čez 200 sit. Sedaj pa te trgovine ni več, itak
cry12bpy.gif

Sedaj je tam prav uporabna ruševina
wink-1.gif

Drugače pa ja... Ljubljanske mlekarne (glede na to, da je 1km od mene), pred časom smo šli v I v SepaDiver po potapljaško opremo, ki je bila tam (in kolikor vem je še) ugodnejša kot v trgovinah. In to je to.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.860
689
113
Perutnina Ptuj ima tukaj svojo trgovino, kjer lahko kupiš razne kokete in ostale stvari tudi v večjih pakiranjih (seveda brez fancy embalaže). Zdaj ne vem ali so paketi po 3kg ali pa celo po 5kg.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.450
426
83
Gorenjka je imela svojo trgovino v Lescah. Nižje cene, sploh za t.i. čokoladni lom - npr. 10 x 100g tablice pakirane v "običajne" vrečke. Me pa tam ni bilo že vsaj 5 let

B.

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
837
15
18
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Gorenjka je imela svojo trgovino v Lescah. Nižje cene, sploh za t.i. čokoladni lom - npr. 10 x 100g tablice pakirane v "običajne" vrečke. Me pa tam ni bilo že vsaj 5 let

Ja, pa tudi to bodo pomoje počasi zaprli. Na zadnje je bilo treba fehtati za tako robo, da je prodajalka iz ozadja prinesla eno škatlo bali čokolade.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:

Ja, pa tudi to bodo pomoje počasi zaprli. Na zadnje je bilo treba fehtati za tako robo, da je prodajalka iz ozadja prinesla eno škatlo bali čokolade.

+da je ratal drago v pm. Kolega znač uzel poškodovano robo (mal z lešniki, pa riževo), ki ti jo v škrnicl vržejo, cena pa 8eur na kg..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.825
6.785
113
pri taščici
Lj. Mlekarn se tudi sam občasno poslužujem (letos še nisem bil, čeprav že nekaj čsas govorim da bom šel).
Me je pa enkrat Jub šokiral z višjami cenami svojih izdelkov kot v večini trgovin.
Nekateri baje precej hodijo v KIMI v trzin....z lastno embalažo (pohvalno)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kolinska ima vse dražje kot ostale trgovine
lj mlekarne imajo ceneje, če imajo pa kako akcijo je sploh ugodno. ali pa roba pred iztekom. če ustreza super
elan v begunjah je dražji od drugih štacun
kalcer dražji od bausranja
jub dražji od drugih
žito je imel lom poceni, pa je sedaj skoraj tako kot navadna čokolada. men je kul k dam bratrancu kilo čokolade. pač je tip nor na čokolado in kila je res taka mera, k se sliši hudo fajn.
pečjak na škofljici ima v popoldanskih urah nore cene za peciva (navihančki recimo), ki so dnevni izdelek.
ribarnica pride na dom najcenejša
kimi je ugoden, če uporabljaš

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne vem kok je to kej po lj znano, ampak po "vaseh" in manjših mestih se vozi kombi - ribarnica (predvdevam, da ima tega v mislih)
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
iskreno povedano pozabu sem ime. je pa velika ribarnica, ki ima svoje trgovine, ribarnice in dostavlja tudi večjim centrom. a ime sem pozabil, ker je važen samo gsm, da pošljem sms, kaj bi imel naslednjič, ko se srečamo.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz pa ene 2x na leto obiščem Žitovo trgovino v BTCju (zraven je McDrive), kupim pa pometenc (makaroni in nudlci). Zadeva pride zlo poceni, pakirano pa je v žaklih. Uporabljamo pa ga za hrano za pse.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bogi tvoj pes. je iste sreče kot naš pokojni.

jedel je sam špagete s svojo omako, neka drobovina pa neki mesa, al pa riž paista omaka. in pol so se vsi čudili, k je hodil okol in kazal, d aje lačen, ko je slišal vilico, se je obrnil in vlegel pod mizo in gledal stran. vsaj eno uro s eni dotaknil hrane. pa so vsi komentiral ja kok je smotan, nič ni vesel, pa to.

ja vsak dan ma isti meni. če bi mi jedl vsak dna pečenko pa krompir bi nam tut dol visel in bi se prodal za suh kruh prvemu, ki bi ga dal.

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Tovarniška trgovina od Mlinotesta - nizke cene moke in ostalih testeninskih izdelkov. Tam je VEDNO gužva, čeprav sta v neposredni bližini še Lidl, Hofer in Spar, dobiš pa praktično vse, razen mesa.
Trgovina Fructal - razlika v ceni ni tako velika, a vseeno se splača.