Toshiba prenosniki in čas trajanja baterije?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Zdravo, nabavil sem prenosnik Toshiba in opazil, da kadar dela na baterijo xpji kažejo samo koliko procentov baterije je še na voljo. Ne pokažejo pa, koliko (približno) časa je še do konca. Danes sva malo debatirala s kolegom, ki ima tudi eno Toshibo pa je povedal, da njemu prav tako ne kaže (drug model). Je to pri vseh Toshibah ali se da kaj naredit, ker malo je to moteče, da ni približnega časa. Procenti pač nekako ne povedo kaj dosti. Hvala za morebitno pomoč.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Na moji kaže samo % polne baterije ali slabe, kolikor vzameš. Baterija mi zdrži normalne uporabe dobro uro.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Predlagam vam tole:

Prestigio power bank

Baterija je fenomenalna. Moja Toshiba A-300 z njo deluje skoraj 4 ure (+ 90 min. originalna b.), mali Asus pa 10 ur!

Baterijo s katero lahko napajate tudi DVD predvajalnik, ali kakšno drugo prenosno napravo) prodaja Tušmobil spletna trgovina. Cena 95 evrov s poštnino.

Nazadnje urejeno:

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Evo, mogoče bo še komu uporabno. Našel sem zelo dober program, ki neverjetno natančno računa čas trajanja baterije. Brezplačen, pa tudi slovensko zna mimogrede
wink-1.gif
. Prvo počakaš par minutk, da izračuna potem pa kaže fenomenalno. Meni je ob polni bateriji pokazal čas do konca preko osem ur, pa sem mislil da laže. Ni, res je trajala tako dolgo :D

Link