Toshiba prenosnik - ugašanje sistema pri delu z IE

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Ostale browserje pa nisem preizkusil. Torej, računalnik Toshiba Satellite, dela bp - OK, malo je počasen, Originalni Win7 gor; po cca 5 minutah na IE se sam od sebe ugasne. Pokaže sicer exception ampak to zgine z ekrana po manj kot sekundi. Sem poizkusil slikat sa vsaj vidim, kaj napiše - pa je prehitro šlo mimo
smile-1.gif
Torej, nič novega gor dano, nobena ne programska ne strojna oprema, pojavlja se zadnjih nekaj mesecev. Sem že razmišljal o ponovni postavitvi win-ov saj imam vse backupirano. HD sentinel ne kaže gretje HDja, vse drugo deluje - le to ne. Predlogi, sugestije - sicer pa, kako pridem do instalacijskega fajla winsov ki so OEM? V boot meniju mi jeih ne kaže.
Za pomoč bom hvaležen, bom pa updatal oz odgovarjal na predloge.
Nisem začetnik.
LPM

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Hvala, poizkusim; je pa to le zdravilo - mal me firbca kaj hudča ga glih IE wrže v off mode. Trenutno laufam video iz YT preko "golega" IE - se pravi brez dodatkov. Pa zaenkrat deluje. Nekja ga moira "j....T". Še enkrat hvala. M PS Znova sčekral - saj mi ne zapiše minidumpa ali pa restarta - kar ugasne ga; brez tistega win čakanja - ampak napiše napako za manj kot sekundo, pol pa kar ugasne.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.297
364
83
Sem imel podobne težave pri strankah na točno določenem modelu lenovo notebooka. Ob uporabi ie9 je računalnik bluescreen-al. Nadgradnja na ie10 je to težavo odpravila. Poskusi, mogoče pride tudi tebi prav.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Sem ga upgradeal na 10ko, prvo sem na to pomislil. Nekaj dodatkov sem disableal, sedaj pa naprej. Kot sem že omenil - ni bluescreen - le exception napiše in se ugasne. Ne gre niti v mirovanje - kar ugasne, potem pa spet bootat pa čakat.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Točno tako; računalnik ugasne brez bluescreena - seveda je kljukica izključena. Jah, ker to ni moj prenosnik bom videl - do večera bom počakal na sugestije, potem bom pa nek drug brskalnik instaliral. Če pa še to ne bo pomagalo pa na novo W7.