torba za laptop

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Na kaj je treba biti pozoren ob nakupu? ok, da je dovolj oblazinjena in da ima ločen predal za računalnik, ne tistih trakov,...še kaj drugega? Da se ne bom spet nasankala
confused-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tako kot si rekla, ločen predalnik. Dobro je, da je fajn oblazinjena, če pride slučajno do kakšnega udarca. Drugače pa ne vem, če ti je videz pomemben, da kolikor toliko dobro izgleda.

Jaz imam en nahrbtnik
ASPJPEGSendBinaryStamp.asp

tale nahrbtnik je res kar dobro obložen in dobro varuje prenosnik

in eno torbo

114701.jpg

pa sem zadovoljna z njima.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Kljub temu, da je tista za na ramo bolj fancy, bolj priporočam nahrbtnik: prvič, ker je laptop lažje nosit (po celem dnevu je tistih par kil težkih kot svinec) in drugič zato, ker se vsaj na dober kilometer ne vidi, da je notri laptop - tako torba malo kasneje dobi noge
smile-1.gif

Priporočam Samsonite, torba za na ramo pride 50 EUR in je zelo dobra (imajo v Mercatorjevem Comshopu). Nahrbtniki so bili na hitro pogledano malo dražji, pa še tako pogosti niso (ima pa jih npr. HP). Včasih se da zdilati za ruzak zraven prenosnika ob kakšni akciji, kot npr. zdajle v Hermes novi...

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
@Kibibi: kakšne pa so kaj dimenzije tega nahrbtnika? Kako izgledajo sprednji predali?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tale nahrbtnik je kar konkreten - malo večji kot ponavadi ti ''šolski'', dimenzij ti ravno ne znam povedati, spravim pa notri svoj 15,4'' prenosnik, pa še je malo placa. Sprednji predali, najmanjši je navaden, srednja dva pa imata razne prostorčke za svinčnike, vizitko, cdje, diskete
grin1.gif
in podobno drobnarijo. Ob strani pa so še zadrge, da se lahko nahrbtnik po potrebi še razširi. Notri je prostora dovolj, da lahko spraviš vso kramo, ki jo zraven prenosnika potrebuješ.

Lahko pa ga dobiš tudi tule.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Glej, da bo predal zadosti velik za 15,4 inčnega.

Case Logic zelo zelo kvalitetne, pa dobre.

V linku so vsi za Thinkpad R61 od te firme. Vmes je še nekaj čisto ženskih modnih torb.

torbe

Nazadnje urejeno:

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
ksz
Ima kdo izkušnje z Logitech Kinetik nahrbtnikom? Se splača dati teh 62€ ali ne.
logitech_kinetic_notebook_backpack.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Kljub temu, da je tista za na ramo bolj fancy, bolj priporočam nahrbtnik: prvič, ker je laptop lažje nosit (po celem dnevu je tistih par kil težkih kot svinec) in drugič zato, ker se vsaj na dober kilometer ne vidi, da je notri laptop - tako torba malo kasneje dobi noge
smile-1.gif

Priporočam Samsonite, torba za na ramo pride 50 EUR in je zelo dobra (imajo v Mercatorjevem Comshopu). Nahrbtniki so bili na hitro pogledano malo dražji, pa še tako pogosti niso (ima pa jih npr. HP). Včasih se da zdilati za ruzak zraven prenosnika ob kakšni akciji, kot npr. zdajle v Hermes novi...
Odlične nahrbtnike za laptop ima tudi samsonite. Uporabljam že par let, vidi avion praktično vsak teden, pa je kot nova. In laptpi kljub par padcem z rame tudi.
Je pa "tastara verzija" tegale:
http://www.samsonitecompanysto...d=-1&pc=C25

Torba pa - tele ne morem prehvalit, uporabljam jo za vsak dan razen za na poti:
http://www.samsonitecompanysto...d=-1&pc=C30

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
js sem neki časa iskal primerno torbo. Ruzak za računalnik se mi je strgal bil je pa znamke pilot. Nova torba je mogla met dve značilnosti:
-če jo postavim zraven mize mora stati pokonci ne pa da se prevrne na hrbet.
-Laprop bi rad vel ven z vrha. Na živce mi namreč gre da daš torbo na mizo, odpreš okol in okol fršlus ofneš gurtno daš laptop ne še neko prosto mesto na mizi in potem pospraviš torbo. Najdu sem torej zadevo od Belkin.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sem za svojo dal 60€...ebay...pa je limited edišn.
grin1.gif

Materiali so pa res...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Se en glas za booq
zmaga.gif

Imam pa "mapico", zelo zadovoljen. Nekaj čez leto dni stara, zgleda kot nova.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
alo!

mislim da imam nekje še novega samsonitovega, ki sem ga dobil kot poslovno darilo in ga ne rabim.

če ti ustreza ti ga brezplačno podarim.

je pa za 15.4"...

sporoči!

l.p.

Nazadnje urejeno: