Torba za čez ramo [kje?]

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Ker se vztrajno bliža novo študijsko leto in ker sem se spomnil, da bi malo spremenil svoj stil, rabim eno torbo za čez ramo.

Zahteve:[*]toliko velika, da gre not akta ali pa par zvezkov [*]predalček za kulije, robčke, ključe ... [*]nek plac za iPod, lahko tudi še za telefon [*]taka da gre k srajci in kavbojkam

Ker mi ni nevemkakšen užitek sprehajati se po trgovinah in spraševati, če imajo to in ono, bi vas prosil za nasvet kje iskati.

V primeru, da me bo preveč prevzelo imeti prazne žepe, pa lahko za vsak slučaj še napišete kje iskati torbico za drobnarije (ključe, denarnico, mobitel ...). Gledal sem nekaj od Lacoste in pa Samsonitec po BTCju pa niso imeli nobenih vredu primerkov. No, trgovina je bila brez izbire. Pogledal sem v cele tri trgovine.

Torej Kje? in Kaj?

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:
Ker se vztrajno bliža novo študijsko leto in ker sem se spomnil, da bi malo spremenil svoj stil, rabim eno torbo za čez ramo.

Zahteve:
toliko velika, da gre not akta ali pa par zvezkov
predalček za kulije, robčke, ključe ...
nek plac za iPod, lahko tudi še za telefon
taka da gre k srajci in kavbojkam

Ker mi ni nevemkakšen užitek sprehajati se po trgovinah in spraševati, če imajo to in ono, bi vas prosil za nasvet kje iskati.

enako mene zanima.

lp

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Dejansko so vam te torbe všeč?

Popolnoma nepraktično za moje pojme. Vse nosiš čez ramo, torba se ti zaletava v nogo....ne hvala. Ruzak je zame še zmerej najboljša rešitev.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Tole zgleda vredu. Prodajajo prav v Stegnah ali tudi drugod? No sej je tud telefon tam, bom poklical.

Hvala, letijo zvezdice.

Še kak nasvet?

Torque: od avta, na trolo pa do faxa bo že. Nekako mi ni všeč nahrbtnik v kombinaciji s srajco, rekelcem ... pa še za vsako stvar ga je treba dol dat. Imam 2 še čisto izpravna, pa mi ne potegneta več.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Mandarina Duck ima trgovino na Wolfovi, v centru.
In ne pričakuj cenejših kot 150€.

Drugače ima pa podobno robo Adidas, Puma, Armani...

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
OK. 150€ je že kar veliko za moj žep. Recimo, da bi dal tam do 80€. Nekaj sem sicer že gledal Dakine, pa spet ni neke velike izbire, če že imajo model, pa ni barve.

Kje pa imajo Adidas, Pumo ... ?
Kašen namig bi prosil. Do sedaj sem bil navajen da dobim v eni trgovini vse ... zdej se mi pa svet podira.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Adidas, Puma in podobno boš najbrž našel v kakem Thomas Sportu ali podobni trgovini s sportiš zadevami. Vem pa, da imajo tudi v Hali A v BTC-ju (tako v pritličju kot v kleti) nekaj trgovinic s taškami itd., kjer bi se utegnilo najti kaj zate.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Danes sem celo našel Mandarina Duck, pa žal nisem videl nič pametnega. Videl eno torbo, nič posebnega za 118€ (se mi zdi da od neke druge firme).
Adidas sem našel na Trubarjevi, nekaj so imeli, več pa pride čez 2 tedna..

Zerly: hvala, samo to ni to kar iščem.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ok, če iščeš neko stajliš zadevo si odgovor verjetno že dobil, samo meni osebno za na faks bolj paše nahrbtnik - ker lažje daš več notri. Sicer pa poglej mogoče za kakšno torbico za laptopa, ima kar nekaj predalov in nekatere izgledajo povsem normalno.

lp
Peter