Topografska karta Francije

matko82

Zelenc'
9. jun 2010
5
0
1
Živjo!
Kmalu grem na dopust v Provanso in bi mi prav prišla topografska karta Francije. Karto sem potegnil iz http://torrent-finder.com (Topo_France_Unlocked). Zanima me kako se to naloži v MapSource, za naprej pa mislim da ne bo težav z označevanjem regij in potem prenos na spominsko kartico. Imam pa Garmina 1490T.

Hvala za odgovore.
LP.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem kaj si ti potegnil dol, domnevam da le img datoteko.
Te ne moreš uvoziti v Mapsource, lahko pa jo naložiš na svojega nuvija. Lahko jo poljubno preimenuješ npr. topofrance.img ter skopiraš na kartico od nuvija v mapo garmin ali pod mape na nuviju.

Potem seveda preveriš če karta deluje.

Drugače pa TopoFrance je sestavljena iz več karta, ti rabiš tole.
France Topo GPS 3 Provence, Côte d'Azur, Méditerranée

se dobi tudi za Mapsource
smile-1.gif

Tako zgleda potem.

to pokriva

na Korziki, kjer je padlo letalo npr.

matko82

Zelenc'
9. jun 2010
5
0
1
Jaz imam verzijo v1.10 imam pa 7 .exe setup datotek (npr. Topo_France_GPSTopo_3_Provence_Côte_d'Azur_MéditerranéeV1_10). Ko zaženem setup mi v mapo garmin na C: raztegne in dobim več .img datotek in ne samo ene. Ali se to kako združi, da dobim eno datoteko? Kakšen je postopek?
Zanima pa me še če obstajajo kakšne POI točke za Provanso? Lansko leto, ko sem bil na Korziki so mi zelo prav prišle, za Provanso pa še nič nisem našel.

Pa hvala za odgovore in tako hiter odziv.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, zagnati moraš Mapsource in tam se karte združijo...

Za Korziko so mi POI znane
smile-1.gif
za Provanso pa jih boš moral sam narediti.
Ali malo poiskati po netu, sigurno je kaj pametnega, sicer pa je precej tega ze v sami karti.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Garmin Topo France v2 je narejena v podobnem stilu kot vse novejše topo karte : na karti so izrisani tlorisi stavb, gozdovi so svetlo zeleni...

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Kaj topo france V2 je zadnja francoska topo karta??

@matko
Mogoce se kje srecamo
smirk-1.gif

LP

Nazadnje urejeno: