Toplice za 3 dni

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Pozdravljeni, zanimajo me vaši predlogi kam iti z drago in 2 otrokoma v toplice za cca. 3 dni sedaj ob koncu julija. Nastanitev naj bi bila hotel, apartma (kampiranje mi ne diši) Malo gledam npr. Terme Ptuj, Terme 3000 ipd. (do sedaj sem bil samo v čateških in bi poskusil kaj novega) Aja in kakšen stroške lahko pričakujem.

V glavnem vaši predlogi, izkušnje in če mi kdo poda koliko denarja je za kaj takega zapravil za 3 dni npr. bi bil zelo hvalezen.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Kolk sta pa otroka stara? Če sta že malo starejša jih pelji v terme 3000, ker tam majo super tobogane in jima ne bo dolgčas.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
7 pa 3 leta tako da se nista za tobogane tok navdusena. V bistvu me zanima kok je kej guzve tak čas pa kakšen strošek nej pričakujem, ker bo to kombinirano s ta glavnim dopustom pa da se ne zakalkuliram v porabi proračuna hehe.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Se strinjam! Vivat je 1A, sicer ni neke atrakcije za otroke (večinoma starejši gosti), seveda če se boste kopali v hotelu Vivat, kar imate vključeno v ceno! Sicer v apartmajih še nisem bil, sem bil vedno v hotelu in morem rečt da mi je to TOP hotel, sobe 1A, hrana 5 zvezdic, vedno rad pridem nazaj! Dva para gremo zdaj avgusta za 3 dni v čatežke v apartmaje! Hodimo tja vsako leto, si veni malo spečemo, fajn je!

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hmm koliko je samo vstopnina nevem, se pa mi zdi da ni poceni AMPAK če si gost hotela ali pa apartmajev imaš vključeno kopanje nonstop, ni tako kot pri Čatežu da imaš dnevno samo 2 vhoda in izhoda. Imaš neomejeno število vhodov in izhodov! Ravno gledam da imajo za 200€ 5 dni polpenzion s kopanjem! S tem da je hrana res odlična, ni da ni! Če boš šla res ne boš razočarana, ti jaz jamčim
wink-1.gif

Lp

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Moja starša sta bila lani v Vivatu in sta bila tudi navdušena - kot je že napisal AvtoFun, so sobe in hrana 1a.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
No samo da povem, da sem se res odločil za Terme Vivat in je bilo vse enkratno, nastanitev (apartma 50m2 + 15m2 terasa), hrana v ceni sem imel zajtrk in vecerjo oboje na vrhunski ravni, bazeni zelo prijetni in ne prenatrpani tako da tam me bodo še velikokrat videli. Celoten strošek za 2 odrasli osebi in 2 otroka je bil za 3 nočitve, zajtrk, večerja, neomejeno kopanje 297eur. Močno priporočam!

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne vem no, smo bli v petek direkt pred neurjem, pa se mi zdijo malo dragi. Ok, karta celodnevna je 12 evrov, za otroke je mislim da 8, ležalniki so 2 evra. Zdi se mi pa draga pijača, ki je najdražja na celem Ptuju- 2,50 evra, prav tako stanejo sladoledi 2,50= navadn kornet. Dali smo pa za nikakvo kosilo 25 evrov, za neki bedn mali šnicl s pomfrijem 7,50 evra, res nikakvo in neokusno... Študentka nas je stregla, čista katastrofa, jaz še tega v življenju nisem vidla. Prvo meni ni pijače prinesla, pol pa je prišla med jedjo in je rekla, imate dve možnosti, da zdaj plačate ali potem. To je rekla tako neotesano, da dol padeš, neka smrkla sicer. In sem ji rekla, da med obrokom pa še res nikoli nisem plačevala. Karneke no. Takšen dan te košta 100 evrov, kar pa meni sploh ni težko dat, če je postrežba na nivoju, pa če nene po ptujsko plačuješ za REPO
rolleyes-1.gif

Sem že mojemu težila naj pokliče direktorja, ki sta dosti na vezi, da naj šmrklarijo malo nauči obnašanja.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hmm prva si ki ji to ne ustreza! Glede karte pa prav da je 12€, jaz bi dal ceno 20€. Zakaj? Zato da nihče od zunaj ne bi prišel in da ni gužve na bazenu! Samo za hotelske goste! Hotel je za đabe, hrana "samopostrežna" je ODLIČNA! Seveda ne morem komentirat kako je če greš tja na kosilo in si ga plačaš ampak hrana je tam res in resnično vrhunska... To je do zdaj tudi vsak potrdil ki je bil tam! Pa prosim povej mi kaj je s to pijačo ki je najdražja na celem Ptuju? Kaj ima Ptuj s Hotelom Vivat, ki je v Prekmurju? Moravci?
smile-1.gif

Lp

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sem samo svojem mnenje napisala za Terme Ptuj.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Aja ok se opravičujem, pač ker cela tema govori oz. poteka o Vivatu in ker si replicirala Guinnessa pa sem mislil da imaš Vivat v mislih..

Lp