top up water level xsara picasso

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
pozdrav, na displeju napiše 3x top up water level, potem je o.k en dan, dva ali tri dni potem ponovi....z hladilno tekočino je vse o.k, jo tudi ne zmankuje in ni vidno na oko puščanja, vodna pumpa menjana jeseni....vodni termostat zamenjan, senzor v posodi za tekočino sem tudi spucal--vse zgleda o.k.. xsara picasso 2.0 hdi 2004-- kaj bi bilo možno kljub temu da je že na drugih forumih že nekaj napisanega,vendar nič konkretnega...
priden.gif

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
pri meni je to pisalo k sm šel v hrib ali navzdol in sem imel mal premal vode v ekspanzijski posodi...orenk poglej če je res pravi nivo vode...

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
pozdrav,zamenjal senzor, vendar malo bolje,napis je pokazalo samo enkrat---pred cca 14 dnevi pa je crknila ročka za računalnik,mrtva, sem pa razdrl ročko,seveda po mrfijevem zakonu zgubil en federček,ki sem ga nadomestil z fedrom iz kemičnega...poškodovano je vezje na katerem je obroček,ki ga stisne gumb. ali se da kaj narediti z vezjem,ga nalotati ali kaj podobnega..kolikor berem se menja komplet vse ročke,kablov pod volanom je zelo malo cca 6-8 kom tako da je verjetno računalnik v kompletu ob ročkah,drugače bi lahko dodal stikalo in vse skupaj zvezal .....zadnji brisalec pa sem usposobil...nasvet--odkar sem razdrl ročko se napis ne pojavlja več tako da je verjetno bil stik v ročki

Nazadnje urejeno:

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
Pozdrav, sem pregledal in po slikah razdiral,obroček je o.k..je poškodovano vezje slika img 3606 leva stran ko so štirje kontakti....ali kdo ve če se lahko menja samo ročka,sem dobil ponudbo od herkulesa za samo ročko 58€. vendar po forumu omenjajo da se menja samo komplet.
xsara picasso 2.0 hdi letnik 12.2003
2005319-xsara.jpg

Priponke

• 2005319-xsara.jpg
    2005319-xsara.jpg
    34,6 KB · Ogledi: 901
Nazadnje urejeno: