Tobak za pipe (fajfe)

Kata_Rina

Zelenc'
26. mar 2014
14
0
1
živijo,

sem rekreativni kadilec predvsem tobaka za zvijanje. Mi pa ta ne ustreza povsem. zato bi rad poizkusil kajenje pipe(fajfe). Sem pa že takoj na začetku naletel na težave. Kakšen tobak kupiti in kje. Izvedel sem da se da dobiti pakete ''testerčkov'' (samplov) kjer dobiš manjše količine različnih tobakov. glede na to da nimam pojma o tobakih za pipo se mi zdi to najboljša opcija ampak jih v Sloveniji nikjer ne najdem. Kako je pa s spletnimi nakupi tobaka? So kakšne vredu strani okrog tega? Sprejemam tudi predloge za vrste tobaka. Za začetnike načeloma predlagajo aromatizirane tobake. Pri zvitih cigaretah mi te zvrsti tobaka niso preveč všeč in bi raje imel pristen okus po tobaku. Spet pa se bojim da mi premočan tobak nebo po godu.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.131
68
48
123
Tobak za zvijanje čikov ni enak tobaku za pipe. Tega prodajajo v večjih trgovskih centrih, razen v Leclercu, kjer so geniji ukinili trafiko. Uvoznik večine tobakov je Scandinavian tobacco, sedež imajo nekje na Vojkovi, pri njih se da tudi kupiti tobak.
Moj fotr že 40+ let kadi MacBaren, ni aromatiziran.
Aja, pa kvalitetne pipe so lahko 100€+ (Peterson, Savinelli)...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Tobak za pipe dobis tud na pumpi. Filtre in za puc
smile-1.gif
at kupujem v Sparu Ali Nami.
Pa za zacetek ti ni treba drage pipe kupovat

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Kata_Rina pravi:
živijo,

sem rekreativni kadilec predvsem tobaka za zvijanje. Mi pa ta ne ustreza povsem. zato bi rad poizkusil kajenje pipe(fajfe). Sem pa že takoj na začetku naletel na težave. Kakšen tobak kupiti in kje. Izvedel sem da se da dobiti pakete ''testerčkov'' (samplov) kjer dobiš manjše količine različnih tobakov. glede na to da nimam pojma o tobakih za pipo se mi zdi to najboljša opcija ampak jih v Sloveniji nikjer ne najdem. Kako je pa s spletnimi nakupi tobaka? So kakšne vredu strani okrog tega? Sprejemam tudi predloge za vrste tobaka. Za začetnike načeloma predlagajo aromatizirane tobake. Pri zvitih cigaretah mi te zvrsti tobaka niso preveč všeč in bi raje imel pristen okus po tobaku. Spet pa se bojim da mi premočan tobak nebo po godu.
prevod se glasi: sem hipster in bi rad zgledal čim bolj hipstersko ter si bom nabavil eno hipstersko pipo...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Nah, če bi hotel biti kul, potem ne bi šel fafat čike in fajfe ampak bi raje nehal biti junkie.