Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
tole rastlino (niti ne vem kaj je) imam na balkonu 24 ur na dan, čez celo leto.
Letos se je prvič takole posušila. Se da to kako rešit? Vse obrezat? Nič se ne spoznam na rastlinje..
Hvala za odgovore.
Sosed je imel živo mejo iz cipres, ki so vmes začele "rjaveti". On ima zračni kompresor in sem se malo pošalil, naj kupi zeleni Tesarol email, in malo pošprica, da bo lepše videti.
Specialno gnojilo v obliki kristalov za bujno rast in lep videz iglavcev. Dodatek magnezija preprečuje rjavenje iglic cipres, smrek, jelk, macesnov, tis...
plantella.si
Živo mejo iz cipres mi je obnovilo v nulo...
Ne pa takoj vrečt puške v koruzo in metat ven...
Počakaj cca mesec dni in boš videl...
Kakšna dobra drevesnica v slo ali okolica zagreba? Iščem "smreko", moja bi rada modro/srebrne iglice. Samo, da je že nekaj od nje, da že ima lepo obliko... Kar sem dosedaj videl je vse bolj bogo... oz še rabi 10 let, da se oblikuje... Tam do 200€ bi se stegnil... 1500€ ne dam za drevo. je verjetno ceneje kazen, če jo kje izkopljem
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.