TNP in varovanje narave

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Včeraj sem se sprehodil od Bohinjskega jezera do slapa Mostnice; vedno prijeten sprehod.
No, včeraj sem ugotovil, da so je nekdo, posebej pameten, odločil da je treba izvajati vzdrževalna dela na makadamski cesti od koče na Vojah naprej proti slapu... Na višku turistične sezone se med turisti in planinci po cesti vozi bager
stupid-1.gif

In še češnja na torti: ko bagerist le zaključi, parkira svoj stroj, popije zaslužen sok, skrbno zvije embalažo.... in jo vrže po bregu navzdol
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.422
5.660
113
Če maš KR registerske (pomaga predvsem ČE si lokalpatriot) se da v TNP marsičemu izognit....

Bodi srečen da z "tujimi" nisi dobil kakega pozdravčka redarstva

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In..ti si lepo gledal, zdaj pa tukaj pizdis..a si vsaj pobral odpadke za bageristom?
smile-1.gif

Rad bi tebe videl, kako lezeš 10 m globoko v zaraščeno grapo pobirat odpadek, katerega je ravnokar nekdo drug odvrgel.

Ja, in rekel mu tudi nič nisem, ker od prepira z bedaki še nikoli ni bilo koristi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In..ti si lepo gledal, zdaj pa tukaj pizdis..a si vsaj pobral odpadke za bageristom?
smile-1.gif

Rad bi tebe videl, kako lezeš 10 m globoko v zaraščeno grapo pobirat odpadek, katerega je ravnokar nekdo drug odvrgel.

Ja, in rekel mu tudi nič nisem, ker od prepira z bedaki še nikoli ni bilo koristi.
No evo, sem rekel..nič od nič, samo pizdakanje..
wink-1.gif

In ja, vsako leto mi pobiramo odpadke iz raznih lukenj in grap, kamor jih namečete "obiskovalci neokrnjene narave".

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
No, v tem primeru je šlo kar za uslužbenca TNP-ja. V mojem primeru, pa je v koš romal tudi odpadek mojega štirinožnega spemljevalca (= za svojim psom vedno pobiram drek).

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.636
3.090
113
v lokalni ostariji
da je odvrgel smeti je packarija. se mi zdi zelo neverjetno. ampak ok... možno je vse...

drugače pa kdaj pa bi ti izvajal dela? ko bo dež, blato, sneg? [cenzura] ga vzdrževat je ptorebno. zemeljska dela se pa najlepše naredijo ko je suho...