tisto slovensko skropucalo

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
a je kdo gledal, priznam gledal sem 10 minut, tisti nov vamipirski film ki se je vrtel na naši TVpred kratkim.. hm, toje G produkcija ali ša kaj nizjega...

obupno...in potem naredijo celo neko zakusko, da jih ni sram.

z amatersko kamero in nakljucnimi mimoidocimi posnamem boljši igrani film... zato pa je tako kot je, vse v *****..

kdo je sploh najboljši slo igralec??? a ga sploh mamo.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ne vem, o katerem filmu govoriš, nisem gledala. Lahko pa povem, da je za moje pojme Jernej Šugman najboljši slovenski igralec.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
"lepi" kavaca je noter spilal, pa jonas je bil tudi noter sem ujel.. tekst so pa govorili tako kot starasola na odrskih deskah, ko se dereš monotono.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.443
3.751
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
z amatersko kamero in nakljucnimi mimoidocimi posnamem boljši igrani film... zato pa je tako kot je, vse v *****..
Večina igralcev je bila "naključnih mimoidočih".

Ne vem zakaj se igrajo filmarji take hece z denarjev davkoplačevalcev ne s svojim...
jezen.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Že naslov nazorno pove, da bo to eno navadno skropucalo...brez besed. Vse kar sehe to sezono začelo vrtet na slo televizijah je poden od podna. No, pa začnimo: Lepo je biti sosed, Brat Bratu, Svingerji. Kratki stiki, Vampir iz gorjancev,...Res, kam gre naš denar.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
No, meni je bil pa film kar všeč. Po mojem mnenju ni bil tako slab, kot tukaj prebiram...

Všeč mi je bila pa tudi igralka, ki pokaže nekja gole kože...
grin1.gif
Mogoče kdo ve katera je bila to?

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ok, sem ze zgooglal. Huda bejba, tako, da ne vem zakaj se nekdo nad mano zgraza. Letnik 1979, fotr je nas, mati pa iz Francoske Gvajane. Bila je tudi v reklami za Woolite.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Joške je pokazala Jasmina.....Again! ..... Film je bil pa (smilej, ki bruha)

PS.
Ljubljančani ne morjo fejkat dolenjskega naglasa, igralci gor ali dol...no way (poslušte Josa...
uf-1.gif
)

LPM;

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
Filma nisem gledal, razen nekaj krajših odlomkov, v katerih pa ravno Inti skače okrog v pelc montlu in brez dodatkov. Več pa nisem gledal, ker je bilo scene hitro konec in je postalo vse skupaj čudno.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Ja, če je od Inti samo slika še gre, samo govort ne sme. Je še hujša kot naš Kahl Ehjavec. Dejansko je Inti Š...aj. Saj se je kdo spomni iz reklame Ariel ali Persil.