Ali ste že opazili, da tam ni več table za omejitev 60 km/h? Mogoče nova točka za nabiranje pik in polnjenje državnega proračuna?!
Tore, bodite previdni
Tore, bodite previdni
Torej na avtocesti čez viadukt tržiška bistrica še niso dovolj nabrali kazni za diletacije, ki jih je uničilo pluženje v lanski zimi.. omejitev na AC pa kakor kdaj 60km/h ali 80km/h, pa radar tam blizu.Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Verjetno je res ceneje, da se zmanjša omejitve zaradi slabih cest. In scčasoma se bo nakapljalo dovolj kazni za flikanje lukenj, ki so nastale kakšne tri zime nazaj
Slovenija moja dežela
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Smo opazil, ja. Sem najprej milsil, da so zopet za kakšen rojstni dan pobrali table. Pa vidim, da ni nobene več, le še štanga na začetku Tenetiš stoji v smeri proti Kranju.
Pa ko že omenjamo to relacijo. Tista utripajoča tabla od Tenetiš proti Golniku je brezveze postavljena. Tisto križišče je dobro pregledno, res da je tam avtobusna postaja, vendar ni skoraj nikoli nikogar. Če bi jo postavili tam spodaj v Goričah, bi bilo veliko bolj smiselno, ker res veliko otrok zjutraj prečka cestišče, pa še zožanje je in naprej še nepregleden ovinek...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Torej na avtocesti čez viadukt tržiška bistrica še niso dovolj nabrali kazni za diletacije, ki jih je uničilo pluženje v lanski zimi.. omejitev na AC pa kakor kdaj 60km/h ali 80km/h, pa radar tam blizu.Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Verjetno je res ceneje, da se zmanjša omejitve zaradi slabih cest. In scčasoma se bo nakapljalo dovolj kazni za flikanje lukenj, ki so nastale kakšne tri zime nazaj
Slovenija moja dežela
Sem prepričan, da Zidar tiste diletacije zrihta po vezah v enem tednu če hoče.
In danes je že stal radar na avtobusni postaji v smeti loke. Ura je bila okrog pol dveh popoldne,avto civilna Opel Agila ali nekaj podobnega, črne barve, stal je na postaji z vklopljenim desnim smernikom,prižganimi lučmi in stal je na postaji ( se pravi je zapiral avtobusno postajo in če prav vem je bil to prekršek)Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Ups, zmotil, sem mislil da govoriš o Retečah. Pismo, na Godešiču pa res nisem še opazil, da so jo odstranili.
Znakov ni že vsaj mesec dni, če ne več.Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Ups, zmotil, sem mislil da govoriš o Retečah. Pismo, na Godešiču pa res nisem še opazil, da so jo odstranili.