Tisti, ki se vozite skozi Tenetiše (Gorenjska)...

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Ali ste že opazili, da tam ni več table za omejitev 60 km/h? Mogoče nova točka za nabiranje pik in polnjenje državnega proračuna?!

Tore, bodite previdni
smirk-1.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Verjetno je res ceneje, da se zmanjša omejitve zaradi slabih cest. In scčasoma se bo nakapljalo dovolj kazni za flikanje lukenj, ki so nastale kakšne tri zime nazaj
cheer.gif

Slovenija moja dežela
cheer.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Verjetno je res ceneje, da se zmanjša omejitve zaradi slabih cest. In scčasoma se bo nakapljalo dovolj kazni za flikanje lukenj, ki so nastale kakšne tri zime nazaj
cheer.gif

Slovenija moja dežela
cheer.gif
Torej na avtocesti čez viadukt tržiška bistrica še niso dovolj nabrali kazni za diletacije, ki jih je uničilo pluženje v lanski zimi.. omejitev na AC pa kakor kdaj 60km/h ali 80km/h, pa radar tam blizu.
Sem prepričan, da Zidar tiste diletacije zrihta po vezah v enem tednu če hoče.

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Smo opazil, ja. Sem najprej milsil, da so zopet za kakšen rojstni dan pobrali table. Pa vidim, da ni nobene več, le še štanga na začetku Tenetiš stoji v smeri proti Kranju.

Pa ko že omenjamo to relacijo. Tista utripajoča tabla od Tenetiš proti Golniku je brezveze postavljena. Tisto križišče je dobro pregledno, res da je tam avtobusna postaja, vendar ni skoraj nikoli nikogar. Če bi jo postavili tam spodaj v Goričah, bi bilo veliko bolj smiselno, ker res veliko otrok zjutraj prečka cestišče, pa še zožanje je in naprej še nepregleden ovinek...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.321
151
63
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Smo opazil, ja. Sem najprej milsil, da so zopet za kakšen rojstni dan pobrali table. Pa vidim, da ni nobene več, le še štanga na začetku Tenetiš stoji v smeri proti Kranju.

Pa ko že omenjamo to relacijo. Tista utripajoča tabla od Tenetiš proti Golniku je brezveze postavljena. Tisto križišče je dobro pregledno, res da je tam avtobusna postaja, vendar ni skoraj nikoli nikogar. Če bi jo postavili tam spodaj v Goričah, bi bilo veliko bolj smiselno, ker res veliko otrok zjutraj prečka cestišče, pa še zožanje je in naprej še nepregleden ovinek...

Po moje bodo strici kakšno kanto postavili tja. Ko gledajo izpise iz radarja, se jim morajo cediti sline
wink-1.gif
.

Aja, pa tabla napiše tudi Hvala, če peljete pod omejitvijo (za tiste, ki vam to še ni uspelo)
smile-1.gif
.

Jernej

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
829
42
28
Ups, zmotil, sem mislil da govoriš o Retečah. Pismo, na Godešiču pa res nisem še opazil, da so jo odstranili.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
cheer.gif

Slovenija moja dežela
cheer.gif
Torej na avtocesti čez viadukt tržiška bistrica še niso dovolj nabrali kazni za diletacije, ki jih je uničilo pluženje v lanski zimi.. omejitev na AC pa kakor kdaj 60km/h ali 80km/h, pa radar tam blizu.
Sem prepričan, da Zidar tiste diletacije zrihta po vezah v enem tednu če hoče.

Ja baje da tam SCT zavlačuje.... tako sem slišal od enega ki tam dela. MAmu jim.... Ker baje da zaračunavajo vsako premikanje tistih ovir pa nevem kaj še vse.

LP

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Dale pravi:
Ups, zmotil, sem mislil da govoriš o Retečah. Pismo, na Godešiču pa res nisem še opazil, da so jo odstranili.
crazy1.gif
In danes je že stal radar na avtobusni postaji v smeti loke. Ura je bila okrog pol dveh popoldne,avto civilna Opel Agila ali nekaj podobnega, črne barve, stal je na postaji z vklopljenim desnim smernikom,prižganimi lučmi in stal je na postaji ( se pravi je zapiral avtobusno postajo in če prav vem je bil to prekršek)
10.gif

Banda komunistična že polni prpračun in plačnik bi bil tudi sam če me nasproti vozeči ne bi opozprili. HVALA TI NEZNANI VOZNIK!!!!
pozdrav.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...zadnji....
hzmmm, zanimivo, tud čez Bitnje sem pogrešal table 60.....
13.gif

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
Saj jih tudi res niveč, že vsaj kakih 14 dni do 3 tedne. Očitno si kresalčki pripravljajo teren za inkasantske akcije. Vprašal sem nekaj ljudi ki se dnevno vozijo na relaciji Šk. Loka-Kranj, pa nihče ni imel ideje , kdaj so jih odstranili

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.525
957
113
Mogoče bi dal pa kdo od vas Gorenjcev prijavo na policijo, da je nekdo ukradel table za 60 km/h. Policaji morajo pa itak na dan natančno vedet kdaj so se table odstarnile, zakaj in kdo je dal komando, da se table odstranijo.

Potem pa tistega bedbika za jajca začnite vlečt (če je to naredu brez pametnega razloga).