Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Katerikoli HP, ki ima ePrint (printanje na daljavo). V tem primeru rabiš HP-jev program (je tudi na Google Playu). In dela odlično.
Kako je z drugimi znamkami, pa ne vem.
Ja, v osnovi je prek maila, ki ga po defaultu določi HP in ga naknadno lahko prilagodiš. Android aplikacija pa nekak poenostavi zadevo (sem že mal pozabil (al deluje samo preko maila al se da tudi povezat direkt preko IP-ja), ker sem se s tem že neki časa nazaj igral pri eni stranki).
Citat: Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Sory, ko se mešam, ampak a ne dela HP-jev ePrint preko e-maila; se pravi pošlješ priponko na printerjev e-mail in se natisne?
Vsaj meni dela tako. Bi pa bilo dobro, če bi se dalo tiskat direktno, pravzaprav super!
preko Googlovega cloud printa in chroma na pc-ju (ki more bit prižgan) dela vsak mrežni tiskalnik ali je priklopljen na router.
Jst sem že kr nekaj časa nazaj tko probal in je delalo. Sam traaaaja, da sprinta, pa pc more bit prižgan. Printer imam pa navaden, preko usb na router priklopljen in je tako v mreži.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.