Tiskanje problem

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Al ima kdo kakšen nasvet kako spravit printer v mrežo s tem, da nimam v bližini nobenga compa, razen router in modem?
Situacija je taka zato, ker se mi je pokvaril comp, in nebi sedaj kupoval novga sam zato, da bi priklučil gor tiskalnik ( sedaj je seveda bil, ampak zelo star).
Al obstaja kakšna škatlica, da bi priključil tiskalnik in ga dal v brezžično?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ker je očitno drugačen protokol. ne vem tudi sam ne čist tehnično.
sem tudi sam imel doma enako težavo, pa tudi pred kratkim sem nekje slišal.
tko, da če imaš skener, se prej dobro pozanimaj če bo res vse delalo.

glede stroškov pa; če boš dal 40€ za "server" pa čez kak mesec kartuše, bi blo že za razmislit in mogoče nabavit nov printer, ki ima že vgrajen wifi? samo za skener pa ne dam roke v ogenj, da ne bo zahteval usb kabla;)

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Printer mam laserc od Canona in ga ne mislim zaenkrat še menjat, drugače so pa kartuše po 250€.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Bom verjetno vzel kar 4-portnega, bom gor priključil še en navaden črnobel tiskalnik, pa mogoče še kakšen trdi disk za shranjevat.

@Fusion, najlepša hvala za vse.
zmaga.gif

Pa da ne pozabim tudi na ostale.
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
ksz...Da si sposodim temo: Printer je s kablom povezan na stacionarni računalnik. Na en laptop sem potem prek mreže priključil tiskalnik in dela bp, na drugem laptopu pa nikakor ne gre. Sicer ga najde, ampak napiše, da ni mogoče instalirati driverjev?
shocked-1.gif

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Z neta sem poskusil in ne gre, CD pa moram najti.....

Tudi, če boš našel CD se bojim, da ne bo nič bolje. Treba je obstoječe driverje izbrisati - deinstalirati in na novo inštalirati. Največji problem so običajno HP driverji.