tisk na dual DVD-je

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kje v slo tiskajo na duallayer dvd-je in po možnosti še pečejo (peka ni pogoj)
rabim za cca 100-150kosov. (doma narejne nalepke odpadejo)

našel sem kar nekaj ponudnikov vendar al so predragi, večina pa imajo rok čakanja 14dni, ker morajo posebej naročit take dvd-je.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Kje pa prodajajo dvoslojne DVD-je? Jih še nisem zasledil v trgovini. Kakšna je cena?

Imam en fajl 5.7GB za posnet, pa bi mi zelo prav priše en dual DVD.

LP

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Dobiš jih v praktično vsaki računalniški trgovini. Cena pa je pretirana, za ta denar dobiš več kot 10 praznih enoslojnih DVDjev. Na začetku je bila cena nekje 3kSIT, zdaj pa je ~6€ (glede na prvo spletno trgovino ki mi jo je našlo).

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Pixma tiska na dvdje bp, kvaliteta je
aplauz.gif
.Verbatim ima tudi printable dl medije

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
problem je, ker recimo na verbatimu gor piše logo verbatim. rabil bi čist clean.

Pixma misliš printer za domačo uporabo?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
problem je, ker recimo na verbatimu gor piše logo verbatim. rabil bi čist clean.

Pixma misliš printer za domačo uporabo?

Pritable mediji so beli in brez logotipa, tiskas lahko tudi cisto do zunanjega/notranjega roba. Printa presenetljivo hitro za 100€ napravo. Kartuse bodo zagotovo zdrzale 100 medijev
cheer.gif

Za extra fancy look lahko uporabis tudi glossy medije

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kje pa prodajajo te dvd dl printable medije?

od verbatima sem videl samo take ki imajo logo (glej slikco)

verbatim.jpg

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Verbatim ima, full surface (no id), medije.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
u thx, eno štacuncno sem že našu na hitro. ok zdej vsaj vem da res obstajajo in pod kaj jih iskat.

emn

Zelenc'
13. avg 2010
13
0
1
www.dominatus.si
Uh, ok, vem, da sem tole temo potegnil iz naftalina. Ampak včasih mi je prav luštno mal pogledat po starih temah, da vidim, kaj nam je bil še pred nekaj leti problem. Včasih smo se spraševal, če je tisk na dvd sploh možen, dons ugotovimo, da imamo že prav velik različnih tiskalnikov, ki so pravzaprav zelo poceni, potem pa ugotovimo še, da imamo danes že prav velik podjetij, ki tiskajo dvd-je. Od Cd tiska, pa vse do Cdprinta. V glavnem pa naj bi zgledal dvd tisk tkole. Tuki sem dal prav namerno link, ker kar ne morem verjet, da je lahko dvd tisk tok poceni. Sej se praktično že ne splača doma tega delat, al pa kakšnim podjetjem, ki potiskane cd-je rabjo zarad promocije. Kam bomo s temi cenami še pršli?
uf-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Reklama !!! Pa sploh ni samo na tem forumu, je prav vse forume obiskal z temi temami ! Sicer pa, če STE pa tako kul, da za 50 centov potiskate tudi samo 1 dvd potem pa nkar odprite, spletno stran, enako, kot za izdelavo slik, pa bodo ljudje naročali po 100 različno potiskanih dvd jev .... pa to ne bo šlo, res, pa je, da če nekdo rabi 100 potiskanih enakih, da se pa doma ne splača igrati ....

Sploh pa niso edini, ki to delajo so še cenejši !!! Glejte izdelovalce medijev, ki so priloženi računalniškim revijam...., da ne bo reklame sem dal tak namig !

Nazadnje urejeno: