Tipski senčniki

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Kupil sem te senčnike kot jih je blogovec na linku:
http://mtlsi.blog.siol.net/201...tetni-sencniki/

Sem zelo zadovoljen, ampak jaz bi še bolj zmanjšal prepustnost za poglede. Ker imam kdaj kaj v avtu, zadaj pa načeloma ne vozim nikogar bi imel čimbolj zatemnjeno. Temnenje stekel mi ni všeč, zato sem kupil te senčnike.

Kako bi lahko še zmanjšal te luknjice na senčnikih? Razmišlal sem o spreju, ampak to bi mi smrdelo v avtu predvidevam...kaj drugega mi pa ne pade na pamet...

Kakšen predlog?

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
to mi je pa čisto vseeno...samo da se ne vidi čez mi je pomembno. Saj veste - prilika dela tatu.

Da bi pa dajal šivilji to razdirat - se mi ne zdi tko enostavno, saploh da bi blo lepo...pa spet plačevat lepo vsoto :/

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej verjetno bi se dalo na to obstoječo tudi našit, neko čisto tanko črno tkanino, pa se po moje sploh nebi videlo, da je nekaj dodatno delano.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.021
185
63
Citat:
Uporabnik mihapodb pravi:
Kupil sem te senčnike kot jih je blogovec na linku:
http://mtlsi.blog.siol.net/201...tetni-sencniki/

Sem zelo zadovoljen, ampak jaz bi še bolj zmanjšal prepustnost za poglede. Ker imam kdaj kaj v avtu, zadaj pa načeloma ne vozim nikogar bi imel čimbolj zatemnjeno. Temnenje stekel mi ni všeč, zato sem kupil te senčnike.

Kako bi lahko še zmanjšal te luknjice na senčnikih? Razmišlal sem o spreju, ampak to bi mi smrdelo v avtu predvidevam...kaj drugega mi pa ne pade na pamet...

Kakšen predlog?

S parih metrov se sploh ne vidi noter, še sploh ne ponoči. Niti se ne opazi luknjic... izgleda kot da so stekla zatemnjena. Jih imam, ampak na zadnjo steklo jih nisem montiral, ker ima honda že tako slabši pregled nazaj.

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Ja jaz imam srečo da je zadnje steklo pokončno in ne ležeče...zato vidiljivost ni preslaba.

Ja nekaj bom čez našil verjetno...