Tipkovnica Logitech K800

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Brezžična tipkovnica Logitech K800 ima 2 akumulatorčka. Prvi, ki so bili priloženi tipkovnici so držali skoraj en teden, ko sem jih zamenjal pa držijo le max 2 dni... S tem, da so bili 1800 mAh, sedaj pa sem dal 2200 oz. 2400, pa nič bolje...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.528
3.034
113
Si poskusil napolniti orginalne? Pa ti, ki si jih sedaj dal notri, si preveril, če so polni? Ker NiMh baterija se kar precej sama izprazni, ko stoji na polici.

Sam sicer ne vidim ravno smisla v osvetljeni tipkovnici na baterije, diode preveč porabijo. Za take reči je kabel. Sam imam MK710 komplet, lučka za stanje baterije že 3 mesece sveti, da je prazna pa še kar dela. Vrhunska zadeva.

Nazadnje urejeno:

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Originalne so dotrajale in sem jih zavrgel. Te, ki sem jih dal not, sem napolnil na zunanjem polnilcu... tako da polne so...
Kupil sem osvetljeno, ko sem diplomo tipkal...pozno v noč...

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.528
3.034
113
Pa imaš tole kakšne kvalitetne ali so kar neke generične? Ker možno, da enostavno kljub cifram na baterijah ne držijo take kapacitete.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Pa imaš tole kakšne kvalitetne ali so kar neke generične? Ker možno, da enostavno kljub cifram na baterijah ne držijo take kapacitete.

Pri takšnih napravah je voltaža bolj pomembna. Ker ko pade pod neko vrednost naprava neha delovati, čeprav bi neka svetilka svetila še lep čas. Na padanje voltaže glede na oddano energijo pa vpliva mnogo faktorjev.

Če imaš t.i. "ready" polnilne (z nizkim samopraznenjem), jih poskusi zamenjati z navadnimi polnilnimi (in obratno). Poizkusi tudi z drugo znamko baterij.

Če imaš možnost, si od kolegov/sodelavcev sposodi več različnih tipov AA baterij in poizkusi katere ti najdlje zdržijo.