Tipičen dan za bodybuilderja

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Potem pa razlagajo kako je treba zdravo jest; kura, brokoli in riž !
hysterical-1.gif

bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Bilderi sploh ne jedo zdravo, ne vem od kod ta ideja. Mogoče po "starih smernicah" res...torej pusto meso + veggies, ampak po novih smernicah je to daleč od zdravega.

Je pa res, da se vseeno prehranjujejo bolj zdravo, kot povprečen zemljan, ki se šopa s predelano hrano, sladkarijami, sladkimi pijačami, kruhom, pecivom, ipd.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
To je profi nivo tega športa.

Tako kot je drugod igla, v vsakem športu je prisotna, na pro nivoju...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
naj nekdo malo razlozi kaj sem videl....kaj si vbrizgavajo...prepovedane stvari?....kaj je sintol?...kdo so tej tipi, kao profi bilderji? zivijo od tega?

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Synthol je olje ki si ga vbrizgavajo v mišice da se povečajo, potem se pa sčasoma absorbira v telo. Potem pa jovo na novo. Če pretiravaš s količino si potem tak:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Še dobro, da obstaja tudi druga stran...
2427310-40474.jpg

Priponke

• 2427310-40474.jpg
    2427310-40474.jpg
    46,9 KB · Ogledi: 356
Nazadnje urejeno:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Seveda je tudi ta stran.

In ja, lepe so. Ena lepša od druge. Mi že nabreka...

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
tudi dobijo tak nežen glasek od sterodiov, da ne omenjam da pri dieti zelja pa kura verjtno prdi kot zmaj...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Razlaga tako kt bi si vbrizgal sirup proti kašlju za otroke.

Pol ko ledvica odpovejo, jetra v malori, srce v pi... jih ni pa več na nobenem posnetku.

Naš bilder (evropski prvak) ne vem če je 30 let dočakal (hodil v Tivoli v istem obdobju kt jaz...cca. 20 let nazaj). Sodelavčen sine skuril ledvice (niti ne vem kaj bojo naredili..presaditev?...star 23 let). Ko sem bil sam na UZ srca in mu omenil fitnes me je ene 3 x vprašal če nisem brizgal kakih substanc v rito (posledica: povečan srčni prekat). Potem je nekako zaključil da je pri meni (desni) verjetno zaradi moje višine (& teže).

V glavnem..pilule za smeh
crazy1.gif
...pol pa še navleče majco 100% natural.
Ne vem no...tole je tek na kratke proge...je pa tega pri nas kolikor hočeš....rečeš prvemu pri kvihtih s širokim vratom.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Pol ko ledvica odpovejo, jetra v malori, srce v pi... jih ni pa več na nobenem posnetku.

Naš bilder (evropski rvak) ne vem če je 30 let dočakal (hodil v Tivoli v istem obdobju kt jaz...cca. 20 let nazaj).

Poleg ledvic,jeter in srca si uničijo še delovanje hormonov...testosteron,ščitnica...skratka same luštne zadeve
evil.gif

Tisti naš bilder...verjetno misliš tega,a ne?
https://www.bmwslo.com/topic/22261-umrl-slovenski-bodybilder-grega-koman/
Mi je kolega zadnjič govoril,ki je tega Komana poznal...umrl pa (tudi) za posledicami infekcije,imunski sistem pa to...
uf-1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Ja, potem pa taki debili promovirajo vse to sr... Tale celo uspe tvoriti enozložne povedi.
grin1.gif

Pubeci pa verjamejo in jemljejo sintetični efedrin za hujšanje, dianabol kapsule - poceni steroid, diuretike za izrezanost - odvajanje vode...
Potem pa aritmija srca, rak jeter in trebušne slinavke, odpoved ledvic itd.
smirk-1.gif

Pri sintetiki je problem, da ne poznaš sestave, primesi...
wink-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Koman ja. Super dečko drugač. Pa tud v fitnesu je garal ko živina, glede tega samo kapo dol. A žal se je treba zavedat da če vzameš zadevo za nenaravno rast da bo to sigurno vplivalo na kaj drugega...in to ne pozitivno.
Se mi zdi da je bilo tega takrat kar precej (vsaj po fitnesih). Kolega s katerim sva skupaj hodila na fitnes (Komanov sošolec) nabavil enkrat to piz.darijo (ne vem koliko injekcij oz. doz je bilo)...v dveh mesecih je hajal za 8 kil. Ko buhtelj
grin1.gif
. Kar bi bilo drugače za kaj...2 leti kvihtanja brez substanc?
Ni čudno da je marsikoga premamilo.
Najhuje pri tem se meni zdi da je to črni trg in ne veš ne izvora, ne kaj si nabavil, ne kaj povzroča, niti ne stranskih učinkov...nič. Brizgneš si v telo in to je to
bonk.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Podobno mi je en razlagal, dokler so bile zadeve izvlečki rastlin (efedrin npr.) so si še upali jemat, odkar pa je sintetika pa niti slučajno, je prevelki gembl.
smirk-1.gif

Res je, da vrhunski športniki marsikaj jemljejo, so pa veliko dražji - kvalitetnejši preparati (ne drek izpod pulta) in pod strogim zdravniškim nadzorom. Tak, da je recimo bolj "varno"....
Je pa res, da nekdo brez kemije nikoli ne more kunkurirat "farmacevtom", človeško telo ima vseeno omejitve. Pustimo BB, recimo kolesarstvo...