Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Bilderi sploh ne jedo zdravo, ne vem od kod ta ideja. Mogoče po "starih smernicah" res...torej pusto meso + veggies, ampak po novih smernicah je to daleč od zdravega.
Je pa res, da se vseeno prehranjujejo bolj zdravo, kot povprečen zemljan, ki se šopa s predelano hrano, sladkarijami, sladkimi pijačami, kruhom, pecivom, ipd.
naj nekdo malo razlozi kaj sem videl....kaj si vbrizgavajo...prepovedane stvari?....kaj je sintol?...kdo so tej tipi, kao profi bilderji? zivijo od tega?
Synthol je olje ki si ga vbrizgavajo v mišice da se povečajo, potem se pa sčasoma absorbira v telo. Potem pa jovo na novo. Če pretiravaš s količino si potem tak:
Razlaga tako kt bi si vbrizgal sirup proti kašlju za otroke.
Pol ko ledvica odpovejo, jetra v malori, srce v pi... jih ni pa več na nobenem posnetku.
Naš bilder (evropski prvak) ne vem če je 30 let dočakal (hodil v Tivoli v istem obdobju kt jaz...cca. 20 let nazaj). Sodelavčen sine skuril ledvice (niti ne vem kaj bojo naredili..presaditev?...star 23 let). Ko sem bil sam na UZ srca in mu omenil fitnes me je ene 3 x vprašal če nisem brizgal kakih substanc v rito (posledica: povečan srčni prekat). Potem je nekako zaključil da je pri meni (desni) verjetno zaradi moje višine (& teže).
V glavnem..pilule za smeh
...pol pa še navleče majco 100% natural.
Ne vem no...tole je tek na kratke proge...je pa tega pri nas kolikor hočeš....rečeš prvemu pri kvihtih s širokim vratom.
Ja, potem pa taki debili promovirajo vse to sr... Tale celo uspe tvoriti enozložne povedi.
Pubeci pa verjamejo in jemljejo sintetični efedrin za hujšanje, dianabol kapsule - poceni steroid, diuretike za izrezanost - odvajanje vode...
Potem pa aritmija srca, rak jeter in trebušne slinavke, odpoved ledvic itd.
Pri sintetiki je problem, da ne poznaš sestave, primesi...
Koman ja. Super dečko drugač. Pa tud v fitnesu je garal ko živina, glede tega samo kapo dol. A žal se je treba zavedat da če vzameš zadevo za nenaravno rast da bo to sigurno vplivalo na kaj drugega...in to ne pozitivno.
Se mi zdi da je bilo tega takrat kar precej (vsaj po fitnesih). Kolega s katerim sva skupaj hodila na fitnes (Komanov sošolec) nabavil enkrat to piz.darijo (ne vem koliko injekcij oz. doz je bilo)...v dveh mesecih je hajal za 8 kil. Ko buhtelj
. Kar bi bilo drugače za kaj...2 leti kvihtanja brez substanc?
Ni čudno da je marsikoga premamilo.
Najhuje pri tem se meni zdi da je to črni trg in ne veš ne izvora, ne kaj si nabavil, ne kaj povzroča, niti ne stranskih učinkov...nič. Brizgneš si v telo in to je to
Podobno mi je en razlagal, dokler so bile zadeve izvlečki rastlin (efedrin npr.) so si še upali jemat, odkar pa je sintetika pa niti slučajno, je prevelki gembl.
Res je, da vrhunski športniki marsikaj jemljejo, so pa veliko dražji - kvalitetnejši preparati (ne drek izpod pulta) in pod strogim zdravniškim nadzorom. Tak, da je recimo bolj "varno"....
Je pa res, da nekdo brez kemije nikoli ne more kunkurirat "farmacevtom", človeško telo ima vseeno omejitve. Pustimo BB, recimo kolesarstvo...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.