tinydeal - problem z delovanjem aparta

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ojla,
na tinydeal sem nabavil ZTE v889S , ki pa ima problem s sprejemanjem wi fi signala,.. Internet deluje do dva metra od wifi rutorja, nato pa izgine,.. ostali aparati, ki jih imam s tem nimajo problema,..
Odgovor z njihove strani je bil, da se oglasim pri lokalnem serviserju da pogleda kje je problem in da jim sporočim ceno popravila, v kolikor bo primerna,..

Zanima me naslednje:
- kakšna je možnost da se wifi del na apartu zamenja
- je že kdo imel probleme s tiny deal stranjo in kako je rešil problem,..

Aparat bo uporabljala mladoletna hči, ki ni zahteven uporabnik (poslušanje glasbe s telefona, you tube, klici, smsji,..),..
l.p .b

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Da te potolažim, nisi edini kateri ima problem s tem telefonom, sicer pri mojem se pojavi težava z odmevom, sogovornik sliši odmev svojega glasu med pogovorom.
Drugače telefon wi-fi lovi dobro, verjetno je pri tvojem težava slabo nalotana žica-antene na plošči-slab spoj, nekomu nesi naj telefon odpre in pogleda.
Sicer malo denarja malo muzike, zato se ne sekiram preveč, jaz ga bom zdaj uporabil v avtu za multimedijo za kar pa je več kot odličen.
zmaga.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kdo bi to lahko pogledal? na misel mi pride mobičriček in tisti v Supernovi na Rudniku,..še kakšen? najbolj priročen mi je ta na rudnku,..

drugače pa je res, malo denarja, malo muzike,.. upam da zrihtamo in da tamala neha težit:-9

b