Thunderbird Address Book, ne najdem

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.368
9.622
113
EU
Skopiral bi vse email naslove v Iz starega Thunderbirda iz prenosnega diska, v Thunderbird na novem racunalnku.
Na prenosnem disku je kompletna kopija prejšnjega sistema XP, ki je bil operativen, skupaj z Mozilo.
Stari in novi Thunderbird, sta verzije 2.0.016
Težava je, da ne najdem datoteke v kateri se skrivajo email naslovi.
Thunderbird ponuja samo uvoz datotek s končnico LDIF, .tab, .csv, .txt, pa še le iz konkurenčnih email programov, ne pa iz Mozile.
bonk.gif

Sem obupal
priden.gif

Thx!

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.368
9.622
113
EU
Skopiral sem celo mapo "Profiles" in ne pomaga. Moral sem znova nastavljati Accounte.
Mogoče treba podmapo, s tekočo številko profila
confused-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
ne gre tak, ker je razlicna cifra profila ... vsebino mape jj8dasjdj.jdasjd pac skopiras v mbvcob9wef0.fdbj9f :] drugace bi moral se editirat profiles.ini, tam pise pot do mape profila.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.368
9.622
113
EU
OK, skopiral sem tako, in zadeva dela.
Težava je še v združevanju stare in nove pošte. Za staro pošto sem samo dodal pot do Local Folder, in je vse vidno.
Novo pošto sem slabo leto imel na prenosniku. Sedaj bi jo iz prenosnika dodal na računalnik k stari pošti, da bi vse skupaj bilo v istih mapah.
To mi ne uspeva.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Skopiraš fajle v mapo profila.

To je to.

(če je slučajno isto ime, preimenuj fajle - v aktivnem profilu, najboljše v Thunderbirdu)

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.368
9.622
113
EU
Začasno sem rešil z dvema profiloma.
Pri zagonu Thunderbird vpraša kateri profil hočem.
Vsaki profil ima svojo mapo za emaile. Tako lahko gledam v enem stare, v drugem pa nove.
Skopirati ne gre zlahka.Program hoče zamenjati mapo, in s tem prepisati vsebino.
Vsebina mape izgleda kot zazipana, tako ni možno posamezne emaile skopirati drugam, kako to ima outlook.