...those were the best days of my life...

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
pomagajte mi prosim pri iskanju pevca, ki poje to pesem... mora bit starejša pesem, tak bolj umirjen ritem, moški vokal (bolj globok glas), refren gre pa takole: ... those were the best days of my life... Oz. nekako tako.

Ni Robbie Williams, ni Bryan Adams, en starejši možakar mora bit..

Hvala.

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
OFF: čemu svoja tema?

Edit: vidim, da praviš da ni Bryan Adams...

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Res, edino iz pesmi Summer of '69 od Bryana Adamsa se spomnim teh besed....

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ne vem, meni flikne ven po spominu samo Summer of '69, je pa res, da je to precej legendaren komadčič, pa da se ga na veliko predeluje.
smile-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:

Google mi ven vrže tudi tole besedilo. Ne poznam sicer komada, ampak poskusimo, mogoče pa bo. Young Rome

žal ne... oni ne prepeva o niggas... je bolj miroljubno usmerjen.. :)

mah bojim se, da je en tak naslov, katerega ne moreš "kar uganit" in bi vedel kak DJ ali tehnik na radiu o čem se gre..

Nazadnje urejeno:

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Summer of 69, druge ni. Naslov je 100% taprav, izvajalca pa naj ti najde Google al pa vtipkej v e-mule, pa bos vidla kere izvajalce ti bo vse vn vrgl...

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Verjetno bi precej pomagalo, če bi napisala, kje si slišala ta komad, je bil v okviru kakšne posebne oddaje, kdaj se je vrtel, tip muzike, ...?

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Da ni slučajno - (I've Had) The Time Of My Life iz filma Dirty Dancing. Izvajata pa ga Bill Medley in Jennifer Warnes.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
vrtijo skoz po kakšnem radiu, taka klasika... sej sem rekla, da je najbrž malo starejši komad...
ne, "those were the days my friend..." ni...
niti ni Dirty dancing niti Matt White..
sem sama izvrtala vse te variante že prej.. pa ne dobim..